Меню

Избрани новини

Клюкарник

Моисей разкри истината за Криско: Той е най-големият използвач!

Звездата от "Х Фактор" оплю хитмейкъра Криско и разказа за методите му

Изпълнителят Моисей е жестоко разочарован от габровеца Криско

"По-скоро бих се закопал сам, преди да предприема да работя някога пак с Криско! В моите очи той си остава най-големият използвач", изригна Моисей, който стана известен заедно с дуетната си половинка Ангел от първото издание на музикалното риалити.

Момчетата придобиха светкавична популярност и последваха редица хитове, продуцирани от Саня Армутлиева и компанията й. 

През 2012 г. дуетът записа турбохита заедно с Криско "Кой ден станахме", а песента не слизаше месеци от челното място на музикалните класации. Но скоро рап приказката свърши.

Пръв от Саня си тръгна Ангел, който заяви, че не желае повече да работи за нея и иска да е "свободен". Скоро след това и Моисей обяви, че прекратява договорните си отношения с компанията. 

Запознати твърдят, че в основата на разбитата кариера на талантливите изпълнители стои именно Криско и интригите, които върти в музикалните среди, пише ПИК, цитирайки ежедневник. 

"Времената се менят, парите се въртят", заявява към днешна дата Моисей, визирайки новите любимци, с които рапърът записва хитове, а именно Павел и Венци Венц, които също работят за Саня.

"Добрата майка не бие детето си, тя му облича тениска на Криско и другите деца го бият", шегува се пиперливо, но открито Моисей в социалната мрежа.

През последните две години, кариерата на Моисей рязко падна, той злоупотребяваше с алкохола и опиатите и не веднъж е забелязван пиян и под въздействието на вещества.

От шест месеца обаче, дуетната половинка на Ангел с библейско име е чист и е взел живота си в ръце, твърдят близки до изпълнителя пред репортер на LifeOnline.bg.

На фона на думите му, до нашата медия достигна информацията, че към лейбъла на Криско ще се присъедини свежа кръв. Млада, скандална и доста популярна тийн звезда започва да работи с Криско. Кой точно ще направи тази грешка очаквайте да научите от LifeOnline.bg съвсем скоро.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза