Меню

Избрани новини

Клюкарник

ТВ кариерата на Криско претърпя пълен провал още на първото предаване

Петъчното издание на „Шоуто на Слави“ прогони зрителите от екрана

Силно рекламираното включване на Криско към „Шоуто на Слави” в петък вечер претърпя истински крах, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Разочаровани зрители заляха мрежата с гневни коментари относно със скуката, която им представи изключително скования рапър и вечно заядливия водещ-образ, от който Трифонов спешно трябва да излезе, отбелязва HotNews.bg.

Въпреки очакванията на зрителите Талев да внесе смях и разнообразие, което да привлече младите зрители и да превърне петъчното предаване в истинско шоу, това не се случи.

Той седеше като ученик на ужасно старомоден фотьойл, заменил прочутото канапе за гости и сричаше въпроси на зрители, които счупиха тъпомера като "Какво освен главата си бръсне Слави?" и "Може ли 10-годишен да покаже как танцува на песента „Гледай как се прави"?”.

Фантазията на сценаристите да привлекат зрители се изчерпи с идеята 172 сантиметровият Криско да застане до 198 сантиметровия Слави, за да се види разлика в ръста, все едно са пред донаборна комисия.

Слави, който от години играе отегчен и злъчен, но едновременно с това железен телевизионер дотолкова е изчерпал образа, че всеки разговор с какъвто и да е гост изглежда еднакъв и дори участието на Криско не можа го пречупи.

Младият музикант пък се бе стегнал заради голямата отговорност и не успя да блесне, от страх да не засенчи Дългия.

Единственият светъл лъч бе гостуването на македонския рапър Сладкаристика, който успя да разсмее публиката със заекването си и смешките за съпругата си еврейка.

Шоуто успя да раздели зрителите на двата полюса след петък вечер, като едните изразяват пълна подкрепа към нововъведенията, но други са критични:

„Бива! Но това с интерпретациите е тъпо и досадно! Ще ни писне като с видеоклиповете „На Аз съм твоя мъж". Като направите нещо не го предобрайте толкова че да ни надувате главите с нещо толкова тъпо и безсмислено", пише М. Милушева.

„И двамата ви обичам. Но държа да бъда честна. Този път ми беше скучно. Стиковайте се повече, раздвижете се повече. От Слави Криско пак не можа да вземе думата. А уж беше водещ.

На пръв поглед дребни неща, но се загуби малко шоуто, измести се”, коментира Р. Иванова.

Млад зрител пък се изцепва: „Добре, че бяха рекламите, че да се развеселя. Загубих си времето с тая тъпня.“.

Излиза, че дебюта като водещ на Криско претърпя истински крах, а зрителите са отегчени от позата на Слави „стар и вечно недоволен селски ерген…“, както някои потребители на мрежата го наричат.

Източник: ХотНюз.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати