Меню

Избрани новини

Клюкарник

Алчността му удави любовта! Криско изтърва любимата си докато брои пачките в нощното си шкафче

Стюардесата Цвети се хванала с пилот?

Криско се е отдал на правенето на пари докато е на гребена на вълната и според някои наблюдатели се справя много успешно. Алчността му обаче е засенчила любовта, която габровеца е поставил на второ място.

Залисан да брои пачките натрупани в нощното му шкафче Кристиян Талев е на път да изгуби любимата си, научи репортер на LifeOnline.bg.

Красавицата Цветелина Петрова си имала своите нужди и не можела да чака любимия й да спре да прави пари за да й обърне внимание. Така бившата танцьорка и настояща стюардеса намерила отдушник на сексуалните си нужди не у дома, а на борда на самолета.

Сочната клюка носи, че Цвети слагала рога на гаджето си с един от пилотите в авиокомпанията, за която работи. Това твърдят анонимни източници на „Галерия“, засекли стюардесата на Летище София да кокетничи с пилота на самолета.

Гаджето на Криско си приказваше с колеги в близост до гейтовете за излитащи. В един момент дойде капитанът и прегърна Цвети, а после двамата се отдалечиха. Видях как тайно се хващат за ръка“, разказва очевидец.

Запознати не отхвърлят вероятността Петрова да изневерява на рапъра. Именно след подобна афера Криско бе зарязан от бившата си половинка - плеймейтката Ася Капчикова.

Припомнете си, че както LifeOnline.bg писа, Цвети се върна на работа, след като стана ясно, че въпреки натрупаните пари, Криско не смятал да я издържа. Така времето, което двамата прекарват заедно драстично намаляло.

Като стюардеса Петрова постоянно е на път, а когато се върне, рапърът е претоварен с ангажименти. Освен това, пословичната стиснатост на Талев със сигурност е започнала да дразни приятелката му.

Близки до стюардесата твърдят, че колегите й от авиолинията я черпят повече, отколкото милионерът Криско. Това обяснява и защо би рискувала да гони дивото, след като е опитомила най-желания ерген у нас.

Цвети не е меркантилна, но вече се чувства тъпо сама да си плаща кафето, докато гаджето й се хвали как е изкарал първия си милион с лютеница и гратис в рейса“, клатят глава нейни приятелки.  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати