Меню

Избрани новини

Риалити

Мрежата се смее! Роди се нов дует „Волен и Яката дупара“ (видео)

В социалните мрежи популярност набира клип с изпълнение на депутата и рапърката

Че яката дупара Гери-Никол обича да се изявява в дуети отдавна е известно, на сочната варненка са припявали Криско и 100 Кила.

Сега обаче се появи импровизиран дует на тийн звездата с националиста и настоящ патриот Волен Сидеров, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

На стотици хиляди гледания в мрежата се радва клипче от частно парти показващо рапърката и депутата, които изпълняват популярно парче „Sweet Child Of Mine” на рок бандата „Guns N' Roses”

Разбира се в образа на Аксел Роуз е Гери-Никол а на барабаните въодушевено забива Волен Сидеров, доста по-различен от барабаниста на бандата Франк Ферер.

Не става ясно къде е заснето клипчето, но припомнете си, че Сидеров свири на барабани и на сватбата си с Деница Гаджева.

В началото на съвместното им изпълнение диджеят подгрява публиката с възглас: „Волен Сидеров! Да живее вестник „Демокрация!”, явно напомняйки времето, когато преди да навлезе в дълбоките води на политиката Сидеров работи като журналист и главен редактор във вестника.

Гери-Никол в момента пък е на гребена на вълната като една от най-нашумелите хип-хоп звезди в България.

Участницик е в „Като две капки вода”, където от публиката често е подкрепяна от Благой Георгиев, в когото според слуховете тя била в гореща връзка.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза