Меню

Избрани новини

Клюкарник

Цицията Криско остави гаджето си без пари, Цвети се връща на работа?

Стюардесата била принудена да се издържа сама

Габровеца Криско е пословично известен с „практичното“ си отношение към парите – тоест да ги пести.

И служители и бивши негови приятели и приятелки разказват безброй истории за това колко стиснат е музикантът, научи репортер на LifeOnline.bg.

Поредното доказателство идва от информацията, че сегашното му гадже Цветелина се е върнала на работа защото „не желаела неговите пари“.

Дали това е защото не ги иска или Кристиян Талев просто не обича да споделя и не й дава остава само в територията на предположенията.

Любовницата на певеца била принудена да се издържа сама и не можела да разчита на финансова помощ от гаджето си, носи клюка в светските среди.

Това условие било поставено на масата ясно и уж за да докаже, че не е с него заради „богатството му“, брюнетката трябвало да се издържа сама.

Стюардесата Цветелина, летяла през няколко дни с чартърни полети, на които обгрижвала основно тузари, по-богати от гаджето й.

За нейно щастие, тя успявала да си докара достатъчни доходи от заплата и командировъчни за да води сносен начин на живот. Оказва се, че „бонусите“ под формата на бакшиш обаче вдигали истински нивото й на живот, коментират нейни колеги.

Когато габровеца допусна Цвети в дома си тя работеше на две места - основно  като стюардеса, а допълнителни доходи „изчукваше“, като танцьорка в нощните клубове.

В началото на връзката им, ревнивия рапър я спрял от работа след като се усъмнил, че някой по-богат от него може да му я открадне.

Сега обаче, цицията в него надделяла и той е преценил, че е по-добре за „спестовната му книжка“ Цвети да се издържа сама, шушукат столични клюкари.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати