Меню

Избрани новини

Пикантерии

Иво Аръков си призна! Не искал жени…

Снимка: сп. Грация

Бившият на Мика Стоичкова и Мария Илиева с амбиция да строи кариера

Актьорчето с мускули Иво Аръков окончателно отказа любовта. Белославския театрал, който се прочу като истинско театрално жиголо е проумял, че връзките му по сметка няма да му донесат нищо добро и смята да се отдаде на работа.

Последната известна връзка на гларуса беше с вече семейната дъщеря на Христо Стоичков – Мика, преди нея обаче той люби доста по-възрастната Мария Илиева.

По коридорите на телевизиите през, които той мина се шушука, че паралелно с официалните си афери сладникавия артист онождал тв шефка, продуцент и редактор – всичките попрезрели лелки, но с власт в телевизията, каквато именно  му е нужна.

В театъра пък, където всичко се контролира от гей мафията на културтрегерите, Ивчо трябвало да се отдава на мъжки ласки за да гради сценична кариера.

Така Аръков успява да си подсигури изявява и на театрална сцена и на големия екран. Тези дни бе премиерата на пореден филм с негово участия.

По този повод той заяви, че няма половинка. Разбира се това е най-удобно за бъдещите потенциални ракети носители, които ще му осигурят ангажименти, коментират колегите му под сурдинка.

„В момента съм концентриран изцяло върху моята кариера, моите приятелки ще бъдат моите филми и проекти. Не искам да влизам във връзка”, заканва се удобно актьорът.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати