Меню

Избрани новини

Пикантерии

Вулва хипнотика! Мария Илиева стяга срамни устни и вагина с лазер?

Певицата искала да е като младо момиче отдолу заради ново гадже

Прясната първескиня Мария Илиева е твърдо решена с всички сили да се поддържа млада и то не само в лице, но и там дето слънце не огрява, научи репортер на LifeOnline.bg.

Макар и да не показва най-милото си на толкова хора, колкото фейса си, тя планирала да се подложи на процедури за стесняване на срамните си органи, след като наскоро роди първата си рожба.

40-годишната певица се притеснявала, че отдолу е станала „като попски ръкав“, коментират тревогите на приятелката си нейни приближени.

Тя планирала да постегне вагината си още при раждането, но тъй като по лекарско предписание се подложила на секцио, козметичната намеса била отложена за по-късно.

Илиева посещавала елитна столична клиника и чрез лазерна терапия на колагена се опитвала да постигне стесняване на вагиналния канал.

Всяка интервенция струвала по два бона на изпълнителката на „Нищо“, но тя не пестяла пари, когато се налага да забави хода на времето, писа „Таблоид“.

Вече не съм първа младост и леко съм се поразхлопала. Животът на 40 обаче тепърва започва, нямам намерение да се отказвам от удоволствията само защото вече съм майка“, философствала певицата пред свои дружки.

Докторите я убедили, че резултатите от процедурата са доста трайни – напълно достатъчно е да ходи на профилактика веднъж на 4-5 години.

Говори се, че освен невръстния Атанас Колев, Илиева е използвала и таткото на детето й – Георги Михайлов. Той бил употребен единствено като осеменител, а след това безцеремонно игнориран, както направи и с варненския младок, с тази разлика, че той не стигна до крайности като създаване на потомство с нея.

В момента Мария Илиева се е амбицирала да възвърне поне формата си от преди бременността и да се стегне.

Макар и да е стара, чантата все още е лачена и с козметичните подобрения се надявала успешно да се конкурира с наизлязлата млада конкуренция, а с новата си дизайнерска вагина искала да вземе акъла на поредното лъвче, с което да си поиграе на „кака е скандал“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза