Меню

Избрани новини

Клюкарник

Палавата Мария Илиева изловена с нов любовник? На Георги му писнаха изневерите й! (папарашки снимки)

Певицата вече официално е изоставена самотна майка

Мария Илиева окончателно е разделена с бащата на сина си, научи репортер на LifeOnline.bg. Макар и да стана майка в края на януари, 40 годишната първескиня не може да промени стария си начин на живот, коментират близки.

Цяло лято Мария обикаля нощните заведения по морето, като за известен период бе в компанията на бащата на сина си, чиято основна задача беше да бута количката с малкия Александър.

Доста по-младият Георги Михайлов обаче се върна към ежедневието си оставяйки приятелката си да вилнее по родното крайбрежие.

До ушите му обаче постоянно достигала информация за безспирните купони на майката на детето му, която била захвърлила бебето на грижите на бабите му, а самата тя всяка вечер била в компанията на различни мъже.

Познавайки, слабия ангел на половинката си, която не обичала да заспива сама в леглото, Георги осъзнал, че с тази жена няма как да има сериозна връзка и ясно поставил точка в отношенията им.

Самият той също на този етап е харесван от младите момичета и решил, че сега е момента да се възползва от бързо връхлетялата го слава, вместо да се занимава с възрастната певица.

Папарак на LifeOnline.bg излови Илиева по време на един от поредните крайморски запои в компанията на двама мъже, единият от които очевидно бе привлякъл повече от приятелски симпатии.

Мария Илиева уловена докато флиртува с чужд мъж

Свидетел на случилото се разказа, че двамата цяла вечер си пийвали вдигали чаши за наздравици нон стоп и си говорели нежно на ушенце.

Очевидно, тези фриволни забежки на певицата са стигнали до ушите на Гошо и той е решил, че повече няма да търпи, докато той се трудиия, мама Мими се забавлява.

Този факт съвсем охладил отношението на младия баща към майката на детето му.

Припомнете си, че отношенията на Илиева и Михайлов се влошиха още по време на бременността ѝ. Тогава той изкара близо месец в САЩ, далеч от певицата и развиващия се живот в утробата ѝ.

В музикалните среди се носи клюка, че семейството му изобщо не одобрявало „кака е скандал“ за снаха, тъй като е с цели 14 години по-възрастна от него. 

Всъщност най-доволни от новото развитие на нещата били родителите му. Изпълнителката на „Нищо“ сама разкри преди време в свое интервю, че с Георги никога не са делили един покрив и той не е участвал активно в живота на детето. Тогава тя се изпусна, че всичко станало случайно, каквото и да означава това.

Междувременно бившето гадже на Мария Илиева варненския рапър Атанас Колев се подвизава в Къщата на Вип Брадър, където най-вероятно ще разкрие факти от интимната си връзка с доста по-възрастната си бивша шефка.

Тази вероятност изправила на нокти певицата, която всячески се опитва да запази личния си живот забулен в тайна. Сега обаче поне три месеца ще се стряска на сън, че Наско Колев е разказал някоя нейн секрет в ефира, коментират светските клюкари.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза