Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бащата на Папи Ханс бил доносник на Държавна Сигурност!

Кои са всъщност родителите на Константин Трендафилов

Поетът от младата вълна Константин Трендафилов, известен с псевдонима си Папи Ханс, е син на известния професор, преводач и преподавател по английска литература в Софийския университет Владимир Трендафилов, научи репортер на LifeOnline.bg.

В края на миналата година в арт средите гръмна чутовен скандал, когато уважаваният интелектуалец призна, че е бил вербуван навремето от службите и регистриран като агент с псевдоним Богдан, припомня HotArena.

Решението да направи публично това признание той взема, след като в края на миналата година получава писмо от Комисията по досиетата, в което го уведомяват, че е разкрит като „секретен сътрудник“.

Професорът твърди, че на никого не е навредил с „доносите си“ и определя себе си като „честен човек“. Пишел „абстрактни глупости“ „при поискване“ и прекратява „докладите“ си в началото на 1989 г.

Синът му Папи е от известната поетеса и писателка Кристин Димитрова.

Освен, че пуска песни „смешки“, както Константин ги определя,  той изкарва прехраната си като творчески директор в рекламна агенция, а идолът му е Мариус Куркински.

Папи Ханс поддържаше мнима връзка с младата поп певица Дара. Параванът за хомосексуалните щения на Константин се „гътна“, след като той обяви, че ще влиза във „ВИП Брадър“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза