Меню

Избрани новини

Риалити

Преди да влезе във Vip Brother - Папи Ханс си призна, че спи с мъже!

Снимка: кадър от видео

Уж било за малко, но дали е така?

Малко преди да прекрачи прагът на най-обсъжданата къща в републиката, ексцентричният поет Константин Трендафилов, по-известен с музикалното си алтер его Папи Ханс, реши да се застрахова, като си признае, че за известен период от живота си е бил „на другия бряг“, научи репортер на LifeOnline.bg.

Спряганият за сигурен участник във „ВИП Брадър” младеж, твърди, че решил да опита от първо лице живота на обратните, за да трупа житейски опит, но установил, че силата му не е в еднополовите връзки.

Доколко е спрял да прибягва до мъжките ласки можем само да гадаем, но една българска поговорка гласи „Бръкнеш ли веднъж с кацата с меда…“ и нататък май не е важно.

В продължение на близо 10 месеца бях гей”, опитва се да парира в зародиш появата на историите за своята сексуалност още в зародиш набедения за гадже на певицата Дара.

„Между 20-ата и 21-ата си година бях интимен и с мъже, станах част от тяхната ъндърграунд култура. Запознах се с много интересни хора и натрупах незаменим социален опит”, твърди Трендафилов, цитира "Таблоид".

В крайна сметка обаче Папи Ханс твърди, че не издържал на постоянните интриги и клюки в гей обществото.

„По-лошо е дори от цех с шивачки. Всичко по теб се обсъжда 24 часа в денонощието – от начина, по който си си подстригал брадата, през тона, с който казваш „добър вечер”, до последната ти стихосбирка. Дойде ми в повече и реших да се върна в редиците на „нормалните”, казва Константин, който може и да е спрял да се движи с хомо дружинката си, но това не означава, че не търси интомности със собствения си пол все още.

Прескачането от едини на другия тротоар явно се струва за нещо приемливо от младежа и не е нещо странно или впечатляващо за младото поколение.

Според мнозина Папи Ханс си измисля, за да се прави на интересен, коментира HotArena.

Според нас обаче, това е хитър ПР ход - разкриване на истината, но само на част от нея, и то леко изкривена с цел изпреварване на събитията.

Очевидно новината за присъствието на друга мека китка в лицето на устатия Валентин Кулагин, е накарала Трендафилов да "излезе от килера".

По информация на HotArena.bgКоментари (2)

Аз Варна Сладък и ненагледен,ми той не се е връщал от другия бряг.Колкото до кацата с медеца,явно са му я бъркали неведнъж.
04.09.2018 22:48 / Отговор
Лайф он лайна А може би Лили Иванова е травестит? А може би в БАН имало публичен дом? А може би Майка Тереза била проститутка? Като нямаме истински новини, дайте да си измислим някоя простотия. (Или да я препишем от Блиц.)
07.10.2018 14:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза