Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сапуненият мехур Дара и Папи Ханс се спука! Нямало никаква любов!

Всичко било само пи-ар?

Силно раздухваната „любовна история“ на Дара и Папи Ханс се оказа ловък макар и изтъркан рекламен ход, научи LifeOnline.bg.

Столичните клюкари шушукат, че всичко било сделка между тийнсензацията и поета и между двамата не е имало никаква любов, не е имало даже и Кекс.

За Дара и нейните шефове от "Вирджиния Рекърдс" връзката била ловък трик да задържат интереса на подрастващите си фенове, а за Папи Ханс лесен начин да отклони вниманието от слуховете, че не харесва жени.

Доказателството идва и с информацията, че от няколко дни Дара е по морето в компанията на различни мъже, сред които обаче не се забелязва нароченият за нейн приятел Папи Ханс.

Напротив, варненката се заиграва  с различни младежи и не изглежда брадатият й псевдо любим да й липсва.

На част от фотосите, които фотографът Владо Василев Vladoff е направил, се вижда, че Дара не пропуска момент, в който да позира и да пъчи голямото си дупе пред обектива му.

Тялото на младата певица е доста наедряло напоследък и съвсем не е толкова стегнато, колкото го виждаме на добре обработените й снимки в социалните мрежи.

Нищо чудно и Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи, също да се забавлява в нечия мускулеста прегръдка и да прави Кекс.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза