Меню

Избрани новини

Клюкарник

Братчето на Фики нямало талант

Бутат го да пее насила, оправят дефектите с компютърни ефекти

Тони Стораро е твърдо убеден, че поговорката „Музикант къща не храни“, не важи за неговата фамилиия, забеляза репортер на LifeOnline.bg. След като той успешно „храни къщата и гърлата в нея“, успя да направи своя голям син Фики звезда, който от своя страна да хрантути семейството си чрез чалга халтури.

Сега дойде ред и братът на Фики Емрах да се захваща със емейния бизнес и да нагази в дълбоките и мътни води на компанията майка „Пайнер“. Младежът всъщност има договор не с инж. Митко Димитров, а с композитора Николай Пашев, който се изявява като продуцент с договор към димитровградската империя, пише Secret.bg.

Галин на химия

Ники Пашев е автор на музиката и аранжимента на дебютната песен на Емрах, която е дует с Емилия. Още с представянето си, парчето се хареса от мнозина, не липсваха и суперлативи по адрес на таланта на най-малкия Стораро. Някои дори се изказаха, че той е по-талантлив от Фики.

Оказва се обаче, че всъщност Емо, както му викат най-близките, не е чак такъв талант. Именно Пашев се погрижил с помощта на доста компютърни ефекти да постигне що-годе сносно звучене, за да може парчето да излезе в ефир.

Интересен факт е, че фамилията Стораро винаги е била против роботизирането на гласовете и неведнъж скачаха срещу основния конкурент на Фикрет - Галин точно по този въпрос.

В предаването „Втори план“ Мартин Карбовски засне част от репетициите на малкия син в клана Стораро и там зрителите забелязаха, че наистина той не носи дарбата на баща си. Освен това стана ясно и че чалга музиката не го влече, но трябва да продължи по пътя начертан от баща си и брат си.

Въпреки крехката си възраст, в последните години Емрах беше яростен противник на основния конкурент на Фики - Галин. Преди година бе разпространен чат разговор на дебютанта, според който кавгата между Фикрет и Галин е заради лош поглед на добричлията. По-късно той получил мрънкане, че пеел на участия песните на колегата си.

В чата се вижда как Емрах проси позитивни коментари под клиповете на брат си. Той твърди, че наградите предварително са се знаели. И че заедно с приятели освиркали Галин по време на негово участие.

Галин

Уеб чат на Емрах Стораро

Източник Secret.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати