Меню

Избрани новини

Клюкарник

Братчето на Фики нямало талант

Бутат го да пее насила, оправят дефектите с компютърни ефекти

Тони Стораро е твърдо убеден, че поговорката „Музикант къща не храни“, не важи за неговата фамилиия, забеляза репортер на LifeOnline.bg. След като той успешно „храни къщата и гърлата в нея“, успя да направи своя голям син Фики звезда, който от своя страна да хрантути семейството си чрез чалга халтури.

Сега дойде ред и братът на Фики Емрах да се захваща със емейния бизнес и да нагази в дълбоките и мътни води на компанията майка „Пайнер“. Младежът всъщност има договор не с инж. Митко Димитров, а с композитора Николай Пашев, който се изявява като продуцент с договор към димитровградската империя, пише Secret.bg.

Галин на химия

Ники Пашев е автор на музиката и аранжимента на дебютната песен на Емрах, която е дует с Емилия. Още с представянето си, парчето се хареса от мнозина, не липсваха и суперлативи по адрес на таланта на най-малкия Стораро. Някои дори се изказаха, че той е по-талантлив от Фики.

Оказва се обаче, че всъщност Емо, както му викат най-близките, не е чак такъв талант. Именно Пашев се погрижил с помощта на доста компютърни ефекти да постигне що-годе сносно звучене, за да може парчето да излезе в ефир.

Интересен факт е, че фамилията Стораро винаги е била против роботизирането на гласовете и неведнъж скачаха срещу основния конкурент на Фикрет - Галин точно по този въпрос.

В предаването „Втори план“ Мартин Карбовски засне част от репетициите на малкия син в клана Стораро и там зрителите забелязаха, че наистина той не носи дарбата на баща си. Освен това стана ясно и че чалга музиката не го влече, но трябва да продължи по пътя начертан от баща си и брат си.

Въпреки крехката си възраст, в последните години Емрах беше яростен противник на основния конкурент на Фики - Галин. Преди година бе разпространен чат разговор на дебютанта, според който кавгата между Фикрет и Галин е заради лош поглед на добричлията. По-късно той получил мрънкане, че пеел на участия песните на колегата си.

В чата се вижда как Емрах проси позитивни коментари под клиповете на брат си. Той твърди, че наградите предварително са се знаели. И че заедно с приятели освиркали Галин по време на негово участие.

Галин

Уеб чат на Емрах Стораро

Източник Secret.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати