Меню

Избрани новини

Пикантерии

Братчето на Фики мърсува в училищната тоалетна, снима с телефона си? (снимка)

Снимка: Фейсбук

Сигнал на редакционната ни поща

Малкото братче на Фики Стораро може и да не е толкова известен като батко си и татко си, но очевидно е популярен сред съученичките си, научи репортер на LifeOnline.bg.

На редакционната поща получихме анонимен сигнал за видео клип, който се разменя апокрифно от телефон на телефон.

На видеото се вижда момиче, което дарява момче с орални ласки в обществена тоалетна пред очите на негови приятели. В края на клипчето девойката се обръща към снимащия младеж, чието лице не се вижда, с името Емрах. Така се казва малкият син на Тони Стораро, който все още е ученик.

Дали става въпрос за представител на клана Стораро не се наемаме да твърдим, но името е характерно, а и все пак най-малкия „член“ на семейството е във възраст, в която хормоните бушуват, а известната му фамилия привлича момичетата като магнит и те са готови да направят всичко за да му се харесат.

Емрах Стораро в компанията на приятели надига чашка с алкохол

Наскоро стана ясно, че Емрах също се подготвя за музикална кариера и пее почти постоянно. Също като роднините си, той се насочва към лекия жанр и се надява да се изстреля във висините му благодарение на известните си баща и брат.

Постовете на Емо в социалните мрежи навеждат на мисълта, че най-малкия наследник на Тони Стораро прекарва повече време по моловете и заеведенията, отколкото в училище. А снимка с чаша уиски в ръка се появи в началото на годината в профила му.

Благо БорисовКоментари (1)

фЕНКА КЪДЕ Е ВИДЕОТО?
12.03.2018 13:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза