Меню

Избрани новини

Ексклузивно

ВИДЕО! Галин открадна Радка Пиратка (и заприлича на нея)

Силиконовият хубавец плагиатства емблематичен хит от близкото минало

Лекия жанр издиша отдавна и това е ясно като бял ден.

Повечето изпълнители са в тотална творческа криза и драпат да докопат някое ново парче. Композиторите обаче не могат да насмогнат на жаждата за хитове и все по-често прибягват до възраждането на добре познати стари песни с модернизирано звучене.

Точно такъв е случаят с Галин, който макар и да твърди, че се стреми да прави парчета, които са далече от чалгата, се оказва, че черпи баш от извора, забеляза репортер на LIfeOnline.bg.

Доказателството е наглата кражба на евъргрийна от 2005 година „Радка Пиратка“ на Тошко Тодоров.

Новото „112“ на Галин е зле прикрито копие на оригиналния хит, който знае и младо и старо без значение дали е било родено.

Плагиатството е толкова ушеизбождащо, колкото и „Мотел“ на Азис заимствана от хита „На морето дупка“.

Не стига, че песента е тотално COPY/PASTE,  ами клипът също повтаря екшъна в оригинала. И в двата варианта действието се развива около френетично мяткащи се момичета с вдигнати ръце.

Единствената разлика е, че в оригинала те са по-облечени от версията на Галин, иначе видеото си е толкова евтино, колкото и своя предшественик, макар и заснето на 4К.

Встрани от пладнешкия обир на творчеството на Тошко Тодоров забелязваме друг неприятен факт.

Добричлията е станал истински кифлоч, гримът му напомня на Кончита Вурст, а напомпаните  му джуки се конкурират с тези на Катрин Вачева.

Цялата тази картинка е поредното доказателство за творческото безсилие, обзело родния шоубизнес, а що се отнася до Галин – той все повече заприличва на Радка Пиратка.

ГалинКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза