Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Епичен финал на гей драмата! Папи Ханс и Дара обявиха раздялата си! (видео)

Той бил влюбен, ама в котката си, а тя … и тя не знае…

Седмица преди Константин Трендафилов по-известен в интернет като Папи Ханс да влезе в къщата на бедността Вип Брадър, се раздели с поп-старлетката Дара.

Очевидно ПР завесата, под която двамата криеха псевдо-любовта си, падна тежко като пред сцената на драматичния театър и финални освиркания вместо аплаузи, заваляха и по двамата.

На всички ни е ясно, че Дара се опита да сложи чадър над гей-забежките, които ангажираха сексуално Папи в последно време.

От достоверен източник репортер на LifeOnline.bg научи, че вместо КЕКС, Папи, е изправял косата на певицата с гореща преса.

Нещо доста далечно от стандартен хетеро сваляч.

Явно на Дара и е писнало от цветя, рози и поеми и е решила да поеме по пътя на пениса слагайки край на този фарс.

Самият Константин призна, че в момента е необвързан, а освен това той също така, излезе „на открито“ в интервю за четен седмичник, където хвърля застрахователен прах в очите на феновете, че е бил интимен за няколко месеца с мъже, но нещо не му е провървяло и се е върнал обратно на острова на „нормалните“.

Точно с това си псевдо „признание“ той стана обект на подигравки от страна на ЛГБТ общността, които коментираха, че според тях „Бивша К*рва и П*дераст няма“.

Дали Папи Ханс, ще изпапа някоя „наденица“ през престоя си в пластмасовата къща на Барби, тепърва ще разберем.Коментари (1)

Ема Блум Ууууу! Папи Ханс си го изпроси! Браво на Дара!
05.06.2019 14:47 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза