Меню

Избрани новини

Риалити

Vip Brother затвори Нора в „аквариум “! Мъжът в чорапогащник скочи на Стефан (видео)

Скандалът се разрасна и се наложи намесата на Биг Брадър

Пъстроперата птица Вальо Кулагин и плеймейтката с претенции за президент Нора Недкова успяха да превърнат в малък цирк Къщата на Биг Брадър още с настаняването си първата вечер видя репортер на LifeOnline.bg.

Самопровъзгласилата се за Главен Прокурор плеймейтка, която беше обявена за президент от Големия брат, започна да се оплаква, че отреденото й по нейни изисквания изолирано пространство за спане не било достатъчно да събере всичките й куфари и се нятегна да се премести в спалнята на „създателя на красотата“.

Мрънкането продължи с часове или поне така му се стори на уважаемия зрител.

Поради невъзможност да спи на шумове бившата танцьорка е пожелала да бъде настанена в звукоизолирано помещение, където да спи. Желанието й е изпълнено, но предоставеното й за ползване място от "ВИП Брадър" не допадна на родната Бионсе.

Като истинска примадона Норчето се опита да завърти цялата Къща около пръста си, включително и самия Биг Брадър.

Единствен на молбите й се отзова Константин Трендафилов Папи Ханс, който кандиса да се смени с нея. Той обаче дели обща спалня с отколешния враг на Недкова Валентин, който въобще не смята да й играе по свирката.

Той въобще не обърна внимание на силиконовото роптаене.

"Не мога да спя, когато някой спи. Липсва ми багаж. Няма как да си побера всички куфари в тая стая. То няма къде да се влезе", дуднеше русото изчадие с дразнеща интонация -

"Искам да си имам личен комфорт - лична тоалетна, пространство и въздух", продължи с оплакването Недкова докато хвърляше дрехите си в покоите на Кулагин върху леглото на Папи Ханс.

Хасковския гримьор с руски корени обаче далече не смяташе да приютява президента на Норландия в свята резиденция:

"Стига с твоите претенции. Гардеробни, спални, смешно е! У вас да не би да имаш гардеробиерна?! Лягай си в твоето легло, няма как да спиш тук ти! Ти си по-малък размер, нормално ти е пространството. Стига си ми се молила и умилквала. На всяка цена искаш да си покрай мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ", скастри я той.

В този момент Стефан на Гала се намеси в конфликта, но безпардонния плейметофоб охлади желанието му да въдворява ред:

"Не ми се пъчи. Ще си го правиш това вкъщи. Действам както съм си преценил", отряза напудрения мъж с клин.

Стефан пък бързо направи забележка за изказа на гримьора, но критиката не понася на джендъра:

"Абе, аз съм си преценил как ще се държа. Голям езиковед стана ти, но късно, на стари години", изсъска ходещия чорапогащник, докато се връщаше към конфликта с нанеслата се в гнездото му кукумявка.

"Изчезвай с тия евтини обувки от тука. Егати маймуняка. Жена с маймунско лице. Ти си селянка и каруцарка", обрисува в едно изречение пърхащата с мигли съперница Валентин.

Мераците на окупаторката на чужди легла бяха попарени от Големия брат, който обяви, че съгласно договора Нора ще спи, където й е отредено, защото в противен случай той нарушава нейния договор, както и тези на останалите замесени в махленската свада участници.

Както вече LifeOnline.bg писа, сочената за гадже на Ицо 100-те манекенки стана за смях и с това, че не знае каква е дейността на прокурора.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати