Меню

Избрани новини

Риалити

„Вип Брадър“ примами Азис! Какво ще прави ромският славей в Къщата пак?

Три месеца „Василка“ ще бъде част от проекта

Азис влиза отново във „ВИП Брадър, научи репортер на LifeOnline.bg. Това обяви самият той в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

С Алекс Сърчаджиева ще водим дневните епизоди – побърза да уточни Азис. - Ще правим съпричастни хората около случващото се. Ще излъчваме абсолютно на живо това, което се случва. В реално време с Алекс ще предаваме и преразказваме ситуациите и историите, които екипът на „ВИП Брадър“ ще развива“.

Азис призна, че е силно впечатлен от екипа на предаването.

„Екипът наистина силно ме впечатли – заяви той. - Направо ми скриха шапката, а аз съм бил в Къщата. Искам да съм част от нещо професионално. Искам да допринеса към този проект.

Готови сме с Алекс да поемем тази тежест. Очаквам едно великолепно изживяване. Това е най-красивата къща, която съм виждал досега. Всичко може да се случи обаче. Нямам представа какво ще стане.

Може да ме заключат там и да остана. Иначе от моя престой най-хубавото бе невероятното ни приятелство с Катерина Евро. Тогава се сближихме и още сме невероятни приятели.

Вярвам, че сега хората ще бъдат положителни. Идеята на „ВИП Брадър“ е да покаже звездите. Да покаже, че и те имат своите проблеми и его. Сигурен съм, че ще скочат пуритани, които са срещу това нещо.

Трябва да им кажа обаче, че става дума само за едно шоу. Вярвам, че трябва да се опознаваме. Да знаем един за друг повече, отколкото можем да научим набързо.

Приех да участвам, защото съм убеден, че темата за жените е изключително засегната дори в световен мащаб. В Парламента например има само 64 жени от 250 депутати. Колко от шефовете са жени?

Ще опитаме да покажем истинската прелест, истинската сила на жената и доколко силна може да е тя“.

Азис говори и за последния си музикален проект, клипа на песента „Позна ли ме?“, който трябваше да осъществи с Цеца Величкович, но това така и не се случи, както първо писа LifeOnline.bg. Видеото предизвика коментари заради участието на Цветана Манева в него.

„Благодаря на хората, които подкрепиха проекта ми „Позна ли ме?“ с участието на Цветана Манева – каза Азис. - Това е млада песен, само на два дни. Не ми се коментира. Само ще кажа, че това е любов, толерантност, разбиране. Кой е разбрал, разбрал.

Не ми се коментира. Имах възможност да изпея нещата. Това е моята гледна точка. Славата трябва да се използва с този ресурс.

Да ме чуят през това, което правя.  Искам да направя света едно по-добро място, независимо колко малък творец съм. Ако всички творци се съберат и направят в творбите си по нещо значимо, нещата ще се подобрят.

При мен, семейството и приятелите ми, думата омраза не съществува. Смеем се на тези хора, които мразят“, писа ПИК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати