Меню

Избрани новини

Клюкарник

В немилост! Цеца отряза Азис: „Дует няма да има!“

Величкович обещала да запише песен с Боянов, но после нещата се разсъхнали

Мечтата на Азис да пусне песен с Цеца Ражнатович засега си остава само мечта, въпреки, че беше на път да се сбъдне, както вече LifeOnline.bg писа.

Проектът бил задвижен, песента написана. Сръбската звезда я одобрила и дала съгласието си, като обещала, че ще запише своята партия от парчето в местно студио.

Вероятността за дуета била все по-голяма, а Васко се носел на крилете на щастието, разказват негови близки, пред които се хвалел рома и не спирал да обяснява как ще разбие конкуренцията.

Азис дори си повярвал, че благодарение на дуета пак ще се превърне в най-великият чалгар на републиката и ще се възкачи на кралския чалга трон.

Уви, ретрограден Меркурий или черна копанарска магия провалиха плановете на барда на мазните кючеци.

Въпреки, че в началото всичко вървяло по мед и масло, Азис взел, че изтървал „филията“, а тя както знаем винаги пада откъм намазаната страна. Така, апетитното парче се оцапало и нещата се затлачили.

Каква точно е причината за провала на съвместния проект все още не се знае със сигурност. Злобни клюкари, говорят, че г-жа Величкович спряла да отговаря на ромските опити за контакт.

Не вдигала телефона, не връщала обаждания, не отговаряла на имейлите и съобщенията изпращани с надежда от София към Белград.

Носят се слухове, че Азо се заинатил и отказал да плато баснословния хонорар поискан от Цеца.

Други предполагат, че капризите и претенциите на костинбродския славей са дошли в повече на юго легендата и тя му била шута показвайки му червен картон.

Изпълнителят на "Дай ми лед" е решил все пак да осъществи проекта, но като солов и скоро ще пусне песента в оборот, научи репортер на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати