Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гала проговори за съдебните битки с Азис относно правата над детето им Рая

Певеца използвал дъщеря си за да спаси апартамент от лапите на бирниците

Близката приятелка на фолк певеца Азис – Гала, реши да хвърли светлина върху случилото се след разпространена от в-к „Телеграф“ информация, че двамата са се срещнали в съда.

Никой на никого не е отнемал родителските права! С Азис не сме се карали, в перфектни отношения сме и той вижда Рая когато си поиска. Мислех да не коментирам нищо по темата, защото не искам името ми да бъде цитирано никъде, но много се ядосах на писанията по медиите, това са пълни глупости.“, опровергава Гала слуховете за раздора, за който LifeOnline.bg вече писа.

Галина Георгиева, както е името на Гала по лична карта, разясни също, че двамата с Васко много отдавна са уредили въпроса с родителството, а не в края на миналата година, както се твърди.

„Това, че сега някой се е добрал до някаква информация и е имал достъп до делото, нищо не значи. В България тази процедура е задължителна и ако питате мен, всичко се прави заради таксите в съда“, уточнява майката на Рая. „Истината е една – ние с Азис имаме дете, гледаме си я и много си я обичаме!“, разказва майката, пред „България днес“.

Според източник на LifeOnline.bg, когато данъчните запорирали апартамента, който се води на името на Азис, Гала му прехвърлила правата над детето. Така като „самотен родител“ Васко се надявал да спаси имота от лапите на бирниците.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза