Меню

Избрани новини

Клюкарник

Райна разплака Детройт с фалшив вой (видео)

Пилето на чалгата е на последно турне в кариерата си

Едва ли помните надутата, капризна и вечно недоволна Райна от времето когато беше гаджето на Константин… е както обича да казва българина „От високо най-лошо се пада…“, не че тя се беше изкачила чак толкова високо, но определено се беше позабравила. Ето, че дойде видов ден, и както пееше Руши Видинлиев „Всичко се връща.“

Та на въпроса.

Не ѝ върви в последните години на залязлата фолкаджийка Райна. Че потъналата в тотална забрава македонка не е имала истински хит от Средновековието насам, е повече от ясно. Последният такъв май беше дует с голямата й любов Константин и датира от едно съвсем друго десетилетие, констатира репортер на LifeOnline.bg.

От тогава насам, единствените успехи, които бившето "Пиле" на поп фолка е реализирало, са спорадични участия в съмнителни риалити формати, с днешна дата - услужливо забравени от взискателната аудитория.

Райна Коко Динев

Най-забележителният ѝ момент в праймтайма сякаш си остава съприкосновението с вазата студена вода, която скандалния Джийсън Брад Люис изля демонстративно върху главата на вечно кривата македонка при общото им участие във ВИП Брадър.

Като изключим позорно запретната до кръста пола на финала на ВИП Денс, разбира се. Но това са бели кахъри.

С днешна дата, кариерата на Райна изглежда забравена от Бога, а от параноично фанатизираните феновете няма ни следа. Продуцентите не дават пукната пара за нея, а собствениците на заведения й взимат 5 лева вход.

Дори в жълтата преса все по-рядко се появяват хапливи статии, отразяващи нулевия интерес към личността ѝ, и тоталната липса на участия, която успешно реализира, подвизавайки се в последния вагон на влакчето на ужасите наречено Пайнер.

Яловите опити на бившата хит-мейкърка да прави актуална за времето си продукция биват подминавани от феновете с ледено безразличие, а от евтините ѝ клипове лъха на творческа бедност и обидно скромни бюджети.

Понастоящем, Райна е командирована в Америка на "турне", където има бойната задача да забавлява скромни групи от подпийнали емигранти, зажаднели за родна чалга, шопска салата с тройка кебапчета и мятане на американски салфетки.

Уви, „концертите“ на Райнето в страната на неограничените възможности минават при доста минималистичен интерес и в повечето случаи на въпросните мероприятия изпълнителката извива немощен глас сред декори от каси бира в компанията на обслужващия персонал.

До екипа на LifeOnline.bg достигна изключително срамен видео материал, който е документирал как „македонското девойче“ прави злощастни опити да пее чужди хитове, поради очевадната липса на свои собствени.

Райна грачи Сен тропе на Азис - това е дъното от Elza Parini на Rutube.

Експериментите с живо пеене видимо са крайно неуспешни за скромните вокални дадености на пишман певачицата и воплите, излизащи от измъчената душица към микрофона биха могли да бъдат сравнени само и единствено с предсмъртните стенания на умираща котка изживяла годините си в крайните пернишки квартали.

Райна удари дъното - грачи Сен Тропе на Азис в Детройт от Elza Parini на Rutube.

Транс атлантическият вой на Райна е гарниран с чевръсто друсане на мазни кючеци и търкане с порядъчно почерпени тираджии, които ѝ се гъзурчат в лицето. Абе истинска класа! А уж навремето се тупаше в гърдите, че тя люта чалга и кючеци не пее. Но каквото - такова. Поне е хванала участие...

Това е американската мечта на Райна…Коментари (3)

Пепа Аз присъствах на партито . Истината е, че Райна пя превъзходно със сърце и душа. Всички се забавляваха и заредиха с положителни емоции. Тя е красива и талантлива .Благодарим ти Райна за хубавата вечер !
20.03.2018 02:24 / Отговор
Tanya Обикновено такава статия бързо губи от своята стойност с времето и затова се стреми да привлече и задържи вниманието на читателя на момента.Но това ли е правилния начин? Да оплюеш някой по най-бързия и лош начин. Типична черта на нашенеца.Удоволствието беше наше. Благодарим че дойде без нея купона нямаше да е същия,а тя беше найстина невероятна, раздаде се до последно:прекрасна е!Пожелавам ти от сърце много лични и професионални успехи!
20.03.2018 05:55 / Отговор
Павел Поздравявам автора на тази " статия" с песента на Слави Трифонов -
Няма такава държава /....в тая държава всичко е проституция ,още не се е качила в джипа а вече му сваля ципа.../ Там ще намери всичките отговори които търси АВТОРА. А на Райнето желая професионални успехи и до нови срещи в Детройт! П.П Пропуснал съм да спомена" главните редактори и техните ръководители " и на вас да ви е** м***.
20.03.2018 14:27 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати