Меню

Избрани новини

Клюкарник

Нова версия за „болестта“ на Преслава

Защо певицата обяви, че има проблеми със здравето?

Спекулациите около отменянето на десетина участия на Преслава не спират. През последните седмици се изписа, че певицата е болна, изтощена, дори пребита от приятеля си.

В най-новата версия, която се разпространява се появяват нови детайли за оттеглянето от на изпълнителката от сцената, научи репортер на LifeOnline.bg.

Според източник на изданието певицата и нейният приятел са били заедно на парти, където е възникнал скандал между Павел и друг мъж. Обстановката се нажежила и прераснала в ръкопашен бой.

Преслава самоотвержено се опитала да успокои страстите и тестостерона на жребците, и да ги разтърве. В опита си да се намеси обаче, сама станала неволна жертва на юмручния спор и отнесла едно кроше.

Какви точно са нараняванията върху лицето на звездата, източникът не уточнява, но явно те са наложили отпадането на ангажиментите й за две седмици.

Припомнете си, че Преслава обича бокса и често споделя снимки и клипове в мрежата с боксови ръкавици. Може би именно тренировките са й дали смелост да се намеси в спора на момчетата.

Преслава млати крушата в Тайланд

Още подробности може да научите от месечната рубрика "Да начешем езиците с Елза Парини" от днес.

На 8-ми март Преслава ще пее в столичния клуб Ревю.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза