Меню

Избрани новини

Клюкарник

Чалга драма! Гала осъди Азис, отне му правата над детето (снимки)

Ромът ще плаща баснословна издръжка

Азис е осъден от най-добрата приятелка Гала, научи репортер на LifeOnline.bg.

Съдът е решил да отнеме родителските права на чалга певеца Азис, съобщава в. "Телеграф".

Биологичната майка на дъщеря му Рая го е осъдила след разрив в отношенията им, който започнал покрай запорирането на апартамента собственост на изпълнителя, коментират столични клюкари.

Рая на Азис бе присъдена на майка си Гала

Според запознати, в жилището е живеела именно Гала с момиченцето и истинския биологичен родител на детето, за което Азис навремето твърдеше, че е негова плът и кръв. Тогава той припозна детето за свое и бе записан като негов баща.

Сега Софийски районен съд е предоставил упражняването на родителските права на Гала и е постановил детето да живее при нея, както всъщност винаги е било.

Решението е от 17 декември 2017г. Васил Траянов Боянов може да взима 11-годишната си дъщеря всяка четна събота и неделя от 10.00 часа в събота до 17.00 часа в неделя с преспиване у дома, както и 15 дни през лятото и 5 дни през коледната и великденската ваканции. Съдът уточнява, че това трябва да е по време, което не съвпада с годишния отпуск на майката, когато го връща.

Азис и Гала като щастливи родители


Азис е осъден да заплаща на Рая чрез нейната майка баснословна за родните стандарти издръжка в размер на 1000 лв. Нормално съдът присъжда до 200 лева.

Тя трябва да бъде платена от 10 до 20 число на всеки текущ месец. Налага се също чалгаджията да заплати по сметка на Софийския районен съд 720 лв., представляващи държавна такса по делото. Решението не подлежи на обжалване.

Преди години Азис изригна с клетви срещу журналисти, които снимаха Рая и публикуваха нейни снимки

Чалга анализатори обаче подозират умел ПиАр трик в цялата тази „гюрултия“, тъй като така или иначе в средите се знаело, че Васко не е истинския баща на детето, той я виждал рядко, а за Рая се грижели истинските й родители.

Въпреки това, Азис хвърлял щедро по някоя друга хилядарка месечно на приятелката си за да е спокойна за бъдещето на детето, научи репортер на LifeOnline.bg.

Рая расте възпитавана от майка си Гала и биологичния си баща, който е с нея от дълги години

Според други източници, по-рано миналата година Рая е била прехвърлена на Азис като единствен родител. Това се наложило в опит певеца да се спаси от НАП, които запорираха апартамента му заради неплатени налози.

Този номер обаче не минал пред данъчните и на втория търг Азис загубил апартамента, в който живеело семейството на Гала. Сега де факто Рая отново се връща по документи при майка си, а самата процедура е раздухана за по-драматичен ефект, разказа източник пред репортер на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати