Меню

Избрани новини

Пикантерии

Край с врачуването! Бабата на Азис загуби дарбата си

Гадателката се оправдава с тежък грип

Прочутата врачка Станка, която е и баба на Азис е загубила дарбата си да вижда в бъдещето, научи LifeOnline.bg. Гадателката е разочаровала голяма част от клиентелата си и вече почти никой не ходи при нея да му врачува.

Старата ромка се оправдавала, че изненадващо умението й да предвижда какво ще се случи е изчезнало, пише ХотАрена. Случайно или не, но това случва след като седмичник разкри, че възрастната жена не познава нищо.

Репортер на вестника си направи експеримент да отиде под прикритие при баба на Азис, а тя не успя да познае и елементарни неща, пише „Таблоид“, цитиран от ХотАрена.

Азис

Малко след разкритието, че е обикновена шарлатанка. Троян Илиев, бащата на Азис и син на Станка, обяви, че старицата е прекарала тежък грип, загубила е дарбата си и вече почти не гледа на карти и не пророкува.

Вратите на дома й в Костинброд са затворени за посетители. Жената приемала само по един-двама души на ден срещу твърда тарифа от 50 лева.Коментари (1)

Теодора Стефанова Отдавна не гледа тя, а дъщеря и. Много рядко гледат и двете за повече пари. Лелята на Азис има голяма прилика с майка си и се представя за нея, обаче е много сприхава и негативна жена, гледа набързо да те претупа, да плащаш и да си ходиш. Такова богато семейство, а бедни души носят.
11.05.2018 18:31 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза