Меню

Избрани новини

Звездите

100 бона за фалшиво пеене? Губи ли Азис блясъка си? (видео доказателство)

Съвсем скоро излиза дует на певеца с Цеца

Краля на фолка е загубил блясъка си, а покрай него си е отишъл и таланта на певеца, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Заради все по-редките участия гласът му не е този, който почитателите познават, а живите му изпълнения са мъчение за него и за публиката, коментират клиенти в заведенията където е канен.

Доказателствата идват като видео от последното клубно участие на певеца по случай откриването на столичен чалга клуб наскоро.

На видеото се чува, как Азис пее фалшиво, а гласът му не стига висините, на които публиката е свикнала.

Всъщност на моменти въобще няма глас, а певецът оставя публиката да довършва музикалните фрази.

След критиките, че не си заслужава баснословните хонорари, които заваляха по негов адрес от кръчмари и клиенти отишли да го чуят, чалга кралят реши да спре с пеенето на плейбек и тръгна с оркестър, за което дори колежката му Камелия го похвали.

Въпреки това, клиентелата по чалга клубовете е на мнение, че гласът му звучи изморен и немощен и очевидно е загубил блясъка си.

Това обаче очевидно не пречи, името му все още да му носи пари. Наскоро бе разтръбена новината, че възмъжалият чалга паун е изкарал пари за нов дом само от една сватба.

Според клюката, певецът е получил рекорден хонорар от 50 000 евро, за да пее на венчавка във Франция. Толкова е хонорарът, който Азис си е поставил за частни партита по света, пише ПИК.

Костинбродския фолк идол вече се чувствал като международна звезда заради милионите гледания на песните му в мрежата.

За да отскочи до съседна Македония цената му е 20 000 евро. За Турция той не тръгвал, ако участието не гарантира прилична заработка от минимум 25 бона в евро валута.

Азис е твърдо решен да си възвърне старата си слава на добър певец.

За да излъска потъмнялата си корона на Крал на фолка той обяви, че подготвя голям концерт в Летния театър на Бургас, където досега са се изявявали предимно звезди на естрадата.

За да е на печалба Васко е сложил не малката цена на билетите от 80 лева без ВИП сепаретата. Фенове се жалят в социалните мрежи, че костинбродския ром искал повече от Роби Уилямс, който пя в Белград за 35 евро, но все пак на стадион с десетки хиляди присъстващи.

Съвсем скоро се очаква да излезе и проекта му с Цеца. Както LifeOnline.bg първо писа, Азис е сбъднал отколешната си мечта да си партнира с най-голямата сръбска звезда.

Двамата записват партиите си отделно тя в Белград, той в София. Според запознати песента щяла да бъде тотален хит, и ще задмине славата на „Трепни“, издават източници чули демо записите.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза