Меню

Избрани новини

Звездите

100 бона за фалшиво пеене? Губи ли Азис блясъка си? (видео доказателство)

Съвсем скоро излиза дует на певеца с Цеца

Краля на фолка е загубил блясъка си, а покрай него си е отишъл и таланта на певеца, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Заради все по-редките участия гласът му не е този, който почитателите познават, а живите му изпълнения са мъчение за него и за публиката, коментират клиенти в заведенията където е канен.

Доказателствата идват като видео от последното клубно участие на певеца по случай откриването на столичен чалга клуб наскоро.

На видеото се чува, как Азис пее фалшиво, а гласът му не стига висините, на които публиката е свикнала.

Всъщност на моменти въобще няма глас, а певецът оставя публиката да довършва музикалните фрази.

След критиките, че не си заслужава баснословните хонорари, които заваляха по негов адрес от кръчмари и клиенти отишли да го чуят, чалга кралят реши да спре с пеенето на плейбек и тръгна с оркестър, за което дори колежката му Камелия го похвали.

Въпреки това, клиентелата по чалга клубовете е на мнение, че гласът му звучи изморен и немощен и очевидно е загубил блясъка си.

Това обаче очевидно не пречи, името му все още да му носи пари. Наскоро бе разтръбена новината, че възмъжалият чалга паун е изкарал пари за нов дом само от една сватба.

Според клюката, певецът е получил рекорден хонорар от 50 000 евро, за да пее на венчавка във Франция. Толкова е хонорарът, който Азис си е поставил за частни партита по света, пише ПИК.

Костинбродския фолк идол вече се чувствал като международна звезда заради милионите гледания на песните му в мрежата.

За да отскочи до съседна Македония цената му е 20 000 евро. За Турция той не тръгвал, ако участието не гарантира прилична заработка от минимум 25 бона в евро валута.

Азис е твърдо решен да си възвърне старата си слава на добър певец.

За да излъска потъмнялата си корона на Крал на фолка той обяви, че подготвя голям концерт в Летния театър на Бургас, където досега са се изявявали предимно звезди на естрадата.

За да е на печалба Васко е сложил не малката цена на билетите от 80 лева без ВИП сепаретата. Фенове се жалят в социалните мрежи, че костинбродския ром искал повече от Роби Уилямс, който пя в Белград за 35 евро, но все пак на стадион с десетки хиляди присъстващи.

Съвсем скоро се очаква да излезе и проекта му с Цеца. Както LifeOnline.bg първо писа, Азис е сбъднал отколешната си мечта да си партнира с най-голямата сръбска звезда.

Двамата записват партиите си отделно тя в Белград, той в София. Според запознати песента щяла да бъде тотален хит, и ще задмине славата на „Трепни“, издават източници чули демо записите.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати