Меню

Избрани новини

Клюкарник

Змии и гущери! Имплантираните Гани и Фотосесията съскат в мрежата

Мадам ДжуГани нападна първа, Фотосесията прешрака веднага

След като забелязаха, че разголените им постове не впечатляват вече никой друг освен пъпчивите онаниращи пубери и в допълнение липсата на медийното внимание, творенията на пластичната хирургия започнаха да се плюят една друга от профилите си във Фейсбук

И ако до тук в главата ви изникват десетки образи олицетворение на предходните думи, бързаме да конкретизираме, че става въпрос за силиконките Джулиана Гани и Деса Фотосесията.

Въпреки че все още двете не са си посегнали физически една на друга, във виртуалното пространство се развихри истинско „скубане на екстеншъни“, научи репортер на LifeOnline.bg.

От известно време гърдестите Бамбини въобще не се понасят, а враждата им блесна с пълна сила през последните дни.

Пластичните експлозиви взривиха онлайн пространството със скандал, който може да се сравни само с атомните заплахи разменяни между САЩ и Северна Корея.

Първа, ракета изстреля мадам Гани, която нападна колежката си, публикувайки клип, в който се подиграва на бизнеса й с червеи и мечтата й за фотосесии, пише „Телеграф”.

Пазещата териториалната цялост на достойнството си Фотосесия, отговори на удара. И сякаш натискайки „ядрения бутон“ посвети пространствен пост на Джулиана във Фейсбук.

В него Деската обяснява, как, за разлика от Гани, тя е успяла да се измъкне от провинцията и неведнъж я е приемала в дома си, защото нямало къде да спи.
Може би забрави за паричките, които ти дадох, когато нямаше какво да ядеш”, пише още самоходната фотосесия.

За щастие, по информация на LifeOnline.bg, засега няма пострадали от обменените силиконови удари.

Няма информация и за наранено достойнство или самочувствие, тъй като представителките на бранша са оперирани дори и от това, предполагаме с цел да се освободи повече място за силикон.

На какво се дължи обаче враждата на имплантираните, никой не знае.

Запознати предполагат, че напористата Фотосесия е завзела част от териториите на Гани и сега тя бълва змии и гущери по адрес на конкуренцията.Коментари (1)

Michlincig Организация по электромонтажным работам в Чистополе
27.11.2019 00:19 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати