Меню

Избрани новини

Пикантерии

Корона срещу секс! Силиконка поведе война срещу миската, която разкри как се печелят конкурси

Титлата Мис България Вселена 2017 ще бъде отнета от Николета Тодорова

Силиконовия модел Виктория Петрова, избухна от своята страницата в социалната мрежа, след като неизвестната носителка на лента и корона Николета Тодорова заяви в предаването на Карбовски, че момичетата от конкурсите тип "Мис Силикон" са проститутки, научи репортер на LifeOnline.bg.

Виктория, която лично се почувствала засегната от думите е носителка на подобна титла от 2017г. Тя дори се закани, че ще поведе всички свои колежки на „война“ и ще съди въпросната миска, пише BGlife.club."Тази, никому неизвестна персона успя да ме зашемети с невероятните си познания за тарифите и врътките в светските среди. Казва се Николета и 20 минути не спря да обяснява пред Карбовски, коя миска колко пари взима за секс, как се явява на конкурс, за да си вдигне цената. А тя самата била добро момиче, не била от тях, ама била чувала за тези неща. Но е впечатляваща информираността й, как женени мъже си плащат на миски, как лъжат жените си.
Тази мома може да напише роман, поне в 2 тома и да сподели личния си опит, ще бъде интересно. Дори и не разбрах каква титла имала, но се похвали, че представяла България на световен конкурс. Добре де, Минке, и като я представи кой те забеляза, какво спечели? Най-много ме ядоса, че определи всички участнички в „Мис Силикон“ като проститутки.
Нека сега, мацките, участвали в конкурса, да се обединим и осъдим поредната „девственица“ жадна за слава, която си позволява да лепи етикети и слага квалификации. Не знам на какви конкурси се е явявала въпросната умница, но е добре да се види в огледалото – криви зъби и лице като медената питка – с една дума, доста грозна, а вероятно от това са й комплексите й", възмущава се Виктория.

Преди време гръмна скандал с обява във Фейсбук от името на Виктория, която гласи:

„Компанията на Мис Силикон не е евтина, момчета. Очаквам само сериозни оферти на лични“.

Тогава Виктория обясни поста с злонамерено уронване на „престижа й“.

Обявата на Виктория Петрова, за появата на която тя отрече да има пръст


„От няколко дни същество с болен мозък се вихри от мое име във фейсбук. И на най-големият малоумник ще му стане ясно, че тези глупости не ги пиша аз. И профилът е фалшив. Не знам и защо, след като докладвах страницата тя продължава да е активна. Надявам се скоро да разбера кой иска да е мен“.

Междувременно стана ясно, че титлата Мис България Вселена 2017 ще бъде отнета от Николета Тодорова.
Решението е взето на свикана извънредна среща на агенция „Бок Стар модел“ – официален представител на марките „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ за България с лицензиант Страхил Гановски. Той коментира, че взима това сериозно решение, след като Николета Тодорова не е спазила официалния протокол за поведение на „Мис“ по изискване на световните централи и недопостимо е нарушила етичните норми като участничка на световен форум.

Страхил Гановски спомена, че за първи път в 30-годишната си практика се сблъсква с представителка, която по необясними причини уронва престижа на световните конкурси и централи за красота у нас с медийни появи в национален ефир и обявяване на неистинни твърдения и откровени лъжи за уредността на конкурсите у нас и в чужбина.
Николета ни представи на финала на „Мис Вселена“ в Лас Вегас в края на миналата година, след като замести официалната победителка в конкурса, която не можа да се яви на световния поради ненавършени години, Мира Симеонова.
От централата на "Мис Вселена България“ коментират, че изявлението на тяхната представителка Николета Тодорова в предаването „Втори план“, че победата в световните конкурси се урежда чрез секс, не съответства на каквато и да е истина и е базирано на недостоверни и въображаеми съждения, непочиващи на каквито и да е реални факти.
Те допълват, че участието на Николета при Карбовски е крайно необмислен пиар, който й гарантира саморазправа със световната американска централа на „Мис Вселена“ и завеждане на дело от страна на оторизираните адвокати на марката в България, пише „Телеграф“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза