Меню

Избрани новини

Риалити

Потресаващо! Русата Златка победител в „Капките“ - Плеймейт на Плейбек (видео)

Нима лесно можем да забравим старата Златотърсачка и да повярваме в новата и чиста като сълза Злати?!

В края на втората вечер на „Капките“ изненадващо плеймейтката Златка Райкова, по-известна като Русата изненадващо обра точките и от журито, колегите, че и от публиката и стана победител на седмицата, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

И всичкото това лицемерие въпреки брилянтното превъплъщение на Софи Маринова в образа на фронтмена на „Скорпиънс“ - Клаус Майне.

С имитацията си в образа на Ваня Костова- Златка, която никога не е пяла професионално, събра общо 18 точки във временното класиране заемайки второ място след Коцето.

В момента ставаме свидетели на подмяната на имиджа и на самоличността на една скандална жена, която иска да затрие миналото си и да излъска оцапания с побоища, разгулни оргии, голи фото сесии и съмнения в практикуване на някоя древна професия, образ.

Дали наистина Злати пее на живо преценете сами:

Следващата седмица Златка ще бъде мъж, тя ще имитира Лу Бега.

Иван Юруков ще бъде като Ейми Уайнхаус, Маргарита Хранова като Мими Иванова, Борислав Захариев - Боби Турбото като Джеймс Хетфийлд от Metallica, Софи Маринова ще бъде Джъстин Бийбър, Гери Никол малкия Майкъл Джексън, а Славин ще имитира Фреди Меркюри, а Константин ще пее кекса на Папи Ханс.

Коцето (в образа на Алла Пугачова) остана с отворена уста, когато разбра, че Златка става победителКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати