Меню

Избрани новини

Клюкарник

Анита Мейзер бере душа в болницата, Софка профука хонорара от „Капките“, Емануела и Мартин се събират в общо жилище и още горещи клюки (видео)

Месечната рубрика „Да начешем езиците“ с Елза Парини и Елиана Василева

Рекорден хонорар е договорила Софи Маринова за участието си в новия сезон на "Като две капки вода", стана ясно от коментарното студио "Жълтите новини". По традиция гост-коментатор в него е колоритната Елза Парини - главен редактор на LifeOnline.bg

Имитаторското шоу на Магърдич Халваджиян едва започна, но родата на Софка от Етрополе вече профука аванса от хонорара по стриптийз барове.

В социалната мрежа "Фейсбук" се завъртя култово видео с участието на братовчеда на Софка - Пацо и брат й Кики. Роднините на Маринова се фукат с пачки от по 100 лева, като споменават и точната сума - 70 бона. Според запознати това е именно капарато, което Магърдич е изплатил на Софка при подписването на договора й.

Изпъстрено със звездни клюки е месечното коментарно студио в "Жълтите новини" на ПИК ТВ. Главната редакторка на светския сайт Lifeonline.bg Елза Парини прави топразкритие пред Елиана Василева за Анита Мейзер, която в момента бере душа в болницата към Софийски затвор.

Елза също загатва, че в най-скоро време Емануела ще извърви пътя до олтара. Ще видите също култов клип от участието на Кали в пловдивска дискотека, а на финал ще узнаете каква точно е причината Преслава да отмени няколко участия в края на февруари.

Приятно гледане:Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати