Меню

Избрани новини

Риалити

Защо махнаха Виктор Калев от „Като две капки вода“?

Фънки, Маги и Хилда ще оценяват участниците

Новината, че Виктор Калев няма да бъде отново в журито на „Като две капки вода”, чиито нов сезон започва днес, разстрои феновете на предаването. Миналата година Калев съдийстваше заедно с Димитър Ковачев-Фънки и Йорданка Христова, научи репортер на LifeOnline.bg.

Сега обаче арменската клика се за завръща в шоуто и Фънки ще споделя масата на журито с Хилда Казасян и Маги Халваджиян.

Този съдийски панел е първоначалния, с който фирмата започна и се превърна в запазена марка.

Виктор бе приютен в „Капките“ след като се раздели с Шоуто на Слави, сякаш напук на бившия си работодател. От кухнята на шоуто за имитации шушукат, че на тази крачка Халваджиян се решил за да спести от хонорари, тъй като част от звездите в новия сезон му стрували доста скъпо. Тази година на сцената образи ще сменят Софи Маринова, Константин, Гери-Никол, Иван Юруков, Златка Райкова, Марги Хранова и Боби Турбото.

Припомнете си, че Маги и Слави Трифонов са в конфликт от години и дори на няколко пъти стигаха до съд. Миналата година след като Виктор Калев напусна „Шоуто на Слави” след 12 години съвместна работа, арменецът побърза да го вкара в екипа си, за да дразни Дългия.

Виктор Калев се бодготвя за трансокеанско пътуване. Той ще отпътува за Северна Америка, където ще направи турне със своето суперуспешно представление „Грамофонът”.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза