Меню

Избрани новини

Риалити

Мисия в Капките „Да изчистим имиджа на Златка за един сезон“ (видео)

Бездарната плеймейтка Златка се къпе в продуцентски комфорт

В поредната вечер на шоуто за имитации „Като две капки вода“, Златка Райкова, по-известна като Русата Златка трябваше да имитира поп кралицата Мадона.

Въпреки лошото артистично изпълнение, фалшивото пеене и нищожната прилика, жрито се оказа твърде благосклонно към силиконката с амбиции да става певица, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Калин Сърменов, който като актьор и директор на голям театър би трябвало да вижда бездарното изпълнение на кандидатката за нова слава. Той обаче, явно е наблюдавал само силиконовото изобилие на сцената предложено му от сексбомбата.

Хилда, като една ерудирана певица и специалист в пеенето пък не успя да чуе фалшивото мъчение наречено пеене предложено от златното момиче на плеймейт индустрията.

Единствено Фънки си позволи да не спази продуцентските инструкции за „позитивни оценки“.

Опитвайки се да бъде по-премерен той коментира златкината Мадона с думите:

„За детайлите няма да говорим, то е явно, защото е мазало. Да гледаме позитивно на нещата. Вие така детайлно и с постоянство фалшивяхте…“, се опита да бъде мек в критиката си фънкаря.

За капак продължението на мисията „Да изчистим имиджа на Златка за един сезон!“ завърши с организиран цирк тип – Георги Валентинов иска ръката на Русата Златка.

Сега тя е сгодена, очакваме продължение със сватба.

В подкрепа на твърдението, че Златка се къпе в продуцентски и ефирен комфорт, идва и факта, че стандартно на участник в предаването са отделени по 10 минути за представяне, изпълнение и оценка, а на плеймейтката са заделени двойно повече минути национален ефир.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза