Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Мадона сцепи роклята си от танци на Нова Година (видео)

Снимка: Instagram Madonna

Щерка й се хвали с космати мишници

Кралицата на поп музиката Мадона отбеляза новата година в компанията на семейството си и приятели. 59 годишната икона се похвали в мрежата с кадри от домашното си парти.

На един от кадрите мама Мади е в топла прегръдка с 21 годишната й дъщеря Лурдес. Гледката разкрива щастливите момичета и дори нещо повече – косматите мишници на щерката.

"Готови сме за теб 2018!" Написа Мадона под снимката в навечерието на Нова година. Гордата майката е облечена в черна дантела рокля и стилна шапка в тон. Лурд е избрала топ с тънки презрамки, но е споделила ярко червеното червило на майка си.

Мадона

В разгара на вечерта Мадона се отдаде на бурни танци, освен че изглежда замаяна от мятането на импровизирания дансинг се вижда, че многодетната певица е сцепила дантеления си тоалет под мишницата, става ясно от публикуваното видео, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

По-рано през деня, Мадона сподели няколко снимки на близначките Естер и Стела, коиото осинови от Малави през февруари. 5-годишните чернокожи деца са облечени с пижамки с надпис "Аз съм котка," носят големи перуки и огромни усмивки. 

"Толкова много, да! ! 2018! Любов към и от Малави! YAsssssssssssssssss!", пише Мадона под снимката.

Иконата на музиката е майка и на Мърси на 11,  Дейвид на 12, който по-рано бе осиновен от африканска страна и син Роко на 17, от връзката й с Гай Ричи.

Лурдес на плажКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза