Меню

Избрани новини

Пикантерии

Война на моделите! Джулиана Гани се надсмя на новия „Мистър София“

Ричард Величков не й остана длъжен

На странна война между моделите стават свидетели потребители в социалните мрежи през последните дни. Този път обаче враждата не е между жадни за слава плеймейтки, а в публичното пространство словесни шпаги кръстосаха силикон срещу мускули, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Джулиана Гани, която нашумя покрай участието си в Биг Брадър се присмя виртуално на новия „Мистър СофияРичард Величков, който се изявява като фитнес инструктор и модел, участващ по малкото мъжки конкурси за красота и сексапил организирани у нас.

„Умрях!! Мистър София обичал да трупа титли и корони, а и бил горд, че вече е старши фитнес-инструктор! Боже, опази от такива комплексирани мъже!!„, написа Гани във Фейсбук профила си след като е гледала гостуването на победителя в „Часът на Милен Цветков“.

Новият "Мистър София" сподели скрийншот на силиконовия пост

В поста й обаче не прозира завист за лентите и короните на мистъра. Запознати заподозряха, че изказването й е продиктувано от чувството на насмешка над професионалните успехи и заявкат, че е фитнесинструктор.

Припомнете си, че съпругът на малката Джулка също е запален фитнес маниак и инструктор и върти собствена зала.

По-наблюдателните и паметливи светски хроникьори пък се досетиха, че миналата година именно Гани беше женската муза на същия конкурс, заменета през 2018 от скандалната плеймейтка Деси Фотосесиата

Оставяме на вас да навържете две и две.

Ричард очевидно се е засегнал и отговори бързичко на парещите достойнствата му думи:

„Разбрах, че една жена, с десетки ремонти по себе си, коментирала моята победа в „Мистър София“. Благодаря, Джулка, горд съм, че за разлика от теб, моите титли не са купени“, връща жеста потърпевшия.

Явно Джулиана е уцелила болезнена струна в самочувствието на колегата на съпруга си, тъй като фитнес инструкторът продължи да се гаври с нея в събота вечерта на светско събитие, а в неделя в социалните мрежи качи снимка с плеймейтката Деси Фотосесията, която го окичи с лентата на победителя преди дни и написа „Скоро ще задмина Джулката и по ленти“.

Ричард Величков в началото на кариерата си и сега

Джулиана ГаниКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза