Меню

Избрани новини

Клюкарник

Русата Златка и Мария изложиха гримьора си без да искат (снимки)

На кой гримьор са тези мръсни и евтини макиажи?

Родните знаменитости често споделят в социалните мрежи снимки от ежедневието си, а то в голямата си част е прекарано при гримьора и фризьора. Понякога вгледани в огледалото, те забравят да погледнат какво друго влиза в кадър, и както се оказва някой път гледката никак не е похвална, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Такъв е случая с плеймейтката Златка Райкова – Русата, от читателски сигнал става ясно, че без да иска Злати издъни гримьора си показвайки кочината от мръсни четки и палитри на евтините гримове, с които я мажат. Тя дори отбелязва, да не търсят майстора на мейкъпа в този ден, защото тя го била ангажирала.

Последователите й обаче се зачудиха, кой би имал смелостта да седне пред огледалото виждайки ниската хигиена, в която се работи.

И ако сте имали дързостта, оптимистично да си помислите, че това е единичен случай, оказва се това не е инцидентно стечение на обстоятелствата.

Мария също реши да се похвали със звезден грим, но не отчете факта, че е най-добре да скрие масата пред себе си, която сякаш е събрала съдържанието на обърната кофа за боклук.

Всеки средно разумен човек би се запитал защо тези известни дами с нежни кожи позволяват да ги гримират с подобни очевидно мръсни и овехтели козметики при такива нехигиенични условия.Коментари (1)

Иво Мария е страшно ГРОЗНА без грим
27.04.2020 23:41 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати