Меню

Избрани новини

Риалити

Като две капки! Златка имитира Емануела (снимки)

Критиките към участниците в „Като две капки вода“ не спират

Че Русата Златка мечтае да стане поп фолк певица е известно отдавна, нека не забравяме нелепите й опити да пее в чалга триото „Фатално три“, а и сегашните й напъни да се прави на изпълнителка, припомня репортер на LifeOnline.bg.

Нека обаче отбележим, че кариера се гради с автентичен чар, талант и усет за такт, каквито доктор Енчев не би могъл да имплантира…

В снощния епизод на „Като две капки вода“ на плеймейтката Златка Райкова й се падна лесната задача да имитира Гери-Никол, уви, Злати не можа да се справи дори и с това лесно начинание.

Зрители на шоуто коментират, че Райкова не само не могла да изпее парчето правилно и фалшивеела на всяка фраза, ами не се опитала и грам да влезе в кожата на хитовата рапърка. Коментарите и критиките са повече от критични, а някой се прехвърлят от участничтака към авторите на шоуто.

Коментари за изпълнението на Златка Райкова в страницата на Като две капки вода във Фейсбук

По-наблюдателните пък веднага забелязват, че гримът никак не напомня за Гери – Никол, а извиква спомен за фолк певицата Емануела и визията от клипа й "Нотариално заверен".

Кого имитира Златка Райкова - Гери - Никол или Емануела

Всъщност като цяло, коментарите за работата на гримьорите са негативни още от старта на шоуто. Феновете  са забелязали, че се въртят едни и същи маски, перуки и стайлинги показвани много пъти.

Гафовете на гримьори и фризьори от "Като две капки вода" вижте ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати