Меню

Избрани новини

Риалити

Като две капки! Златка имитира Емануела (снимки)

Критиките към участниците в „Като две капки вода“ не спират

Че Русата Златка мечтае да стане поп фолк певица е известно отдавна, нека не забравяме нелепите й опити да пее в чалга триото „Фатално три“, а и сегашните й напъни да се прави на изпълнителка, припомня репортер на LifeOnline.bg.

Нека обаче отбележим, че кариера се гради с автентичен чар, талант и усет за такт, каквито доктор Енчев не би могъл да имплантира…

В снощния епизод на „Като две капки вода“ на плеймейтката Златка Райкова й се падна лесната задача да имитира Гери-Никол, уви, Злати не можа да се справи дори и с това лесно начинание.

Зрители на шоуто коментират, че Райкова не само не могла да изпее парчето правилно и фалшивеела на всяка фраза, ами не се опитала и грам да влезе в кожата на хитовата рапърка. Коментарите и критиките са повече от критични, а някой се прехвърлят от участничтака към авторите на шоуто.

Коментари за изпълнението на Златка Райкова в страницата на Като две капки вода във Фейсбук

По-наблюдателните пък веднага забелязват, че гримът никак не напомня за Гери – Никол, а извиква спомен за фолк певицата Емануела и визията от клипа й "Нотариално заверен".

Кого имитира Златка Райкова - Гери - Никол или Емануела

Всъщност като цяло, коментарите за работата на гримьорите са негативни още от старта на шоуто. Феновете  са забелязали, че се въртят едни и същи маски, перуки и стайлинги показвани много пъти.

Гафовете на гримьори и фризьори от "Като две капки вода" вижте ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза