Меню

Избрани новини

Пикантерии

Плеймейтка разкри скандалната си връзка с милиардера Доналд Тръмп

Настоящия президент се виждал с момичето след като вече бил женен за Мелания

Бившата плеймейтка и актриса Карън Макдугъл разказа за връзката си с американския президент Доналд Тръмп в периода 2006-2007, по времето, когато той вече бил женен за Мелания Тръмп.

Ръкописът от осем страници за връзката на бившия модел с предприемача бяха публикувани в The New Yorker, получени от приятел на Макдугъл.

Според актрисата, тя срещнала Тръмп на парти в имението Плейбой през юни 2006 г. Тогава той вече бил женен за Мелания от около две години.

Плеймейтката пише, че веднага харесала Тръмп, говорили два часа, след което правили секс.

"Бях толкова нервна, бях впечатлена от неговата интелигентност и чар. Такъв учтив човек", пише Макдугъл.

Според нея, когато тя се облякла за да си тръгне, Тръмп я изненадал, като й предложил пари. Тя отказала, а Тръмп й казал, че е "специална".

Макдугъл казва, че е посещавала Тръмп всеки път, когато бил в Лос Анджелис, и когато връзката им напреднала, Тръмп я запознава с членовете на семейството си. По-специално, по време на парти, двамата седели на една маса в компанията на Ким Кардашиан, Доналд Тръмп младши и съпругата му Ванеса, която тогава била бременна.

Освен това плеймейтката твърди, че е посетила резиденцията на Тръмп .

В "Тръмп Тауър" настоящия президент показал отделната спалня на Мелания, обичала да се уединява, да чете или просто да си седи сама.

Актрисата твърди, че тя и Тръмп прекратили връзката си след девет месеца през април 2007 г.

Иванка Тръмп

По-рано бе съобщено, че адвокат Тръмп е платил 130 000 долара на актрисата от филми за възрастни Сторми Даниелс, за не разгласява пред медиите за интимната им връзка с Тръмп, за която се говори, че се е развила през 2006 г..

Мелания ТръмпКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати