Меню

Избрани новини

Звездите

Акули по рождение! Децата на Тръмп се бият за наследството му

Снимка: Инстаграм

Иванка и Доналд Тръмп младши искат да лишат сестра си Тифани от полагащата й се част от пая

Децата на президента на САЩ Иванка Тръмп и Доналд Тръмп младши са истински финансови акули. Двамата се опитали да отнемат правата над наследството на своята полусестра Тифани Тръмп, съобщава вестник Newsweek, позовавайки се на наскоро публикувани записи на телефонни разговори.

Според информацията Доналд Тръмп казва пред радиоводещия Хауърд Стърн, че Иванка и Доналд младши не били много щастливи, когато разбрали, че ще имат още един роднина, и потвърди догатките на водещия, че неговите деца "работят заедно "срещу бебето."

"Нима по-големите ви деца не са нервни всеки път, когато се очаква да имате още едно дете?" - попита Стърн.

Освен това водещият попита директно дали децата на Тръмп не се опитват да лишат от наследство Тифани, на което президента отговори с неохота положително.

Изданието пише, че "ако Тифани получи дял от наследството, децата на Тръмп от първия му брак, ще имат много по-малък дял."

Отбелязва се, че Тръмп не за първият път, се отнася към Тифани снизходително. В деня на изборите, Тръмп каза, че е горд от най-малката си дъщеря "в по-малка степен в сравнение с другите си деца."

"Горд съм от Дон, Ерик и Иванка - те работят толкова здраво, и по-малко от Тифани, защото тя току-що завърши гимназия, но също така е толкова добра", каза президентът.

Тифани е дъщеря от втория брак на Тръмп с Марла Марпъл. Тя расте с майка си в Калифорния.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза