Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Скарлет Йохансон обиди Иванка Тръмп

Актрисата нарече страхливка дъщерята на президента

По време на конференцията "Жените в света" Скарлет Йохансон направи на пух и прах дъщерята на президента на САЩ Иванка Тръмп. Звездата смята, че тя не се противопоставя на мнението на баща си.

Актрисата нарече дъщерята на Тръмп страхливка, и призна, че е разочарована от нея, защото не спори с баща си. Въпреки това, Йохансон не уточни, за какво, според нея, е трябвало да се противопоставя Иванка.

Конференцията на тема "Жените в света" се проведе в Ню Йорк. Тя се организира от Тина Браун - бивш главен редактор на списание Tatler и близка приятелка на Хилъри Клинтън, пише Daily Mail. 

Йохансон също е известна като ярък противник на Доналд Тръмп. Този януари тя заедно с певиците Мадона и Шер  участваха в женското протестно шествие по повод встъпването в длъжност на президента на САЩ.

Интересното е, че по-рано актрисата осмя  дъщерята на президента в пародиен видео клип - реклама на несъществуващия парфюм Съучастник(Complicit ). Скарлет играе в Иванка във видеото. 

"Всеки човек знае името й, всяка жена знае, лицето й. Когато тя влезе в стаята, всеки я гледа, тя е Иванка"- говори глас за кадър докато "Иванка" минава през салона на лъскаво светко парти.

"Готова е да спори докато гледа "Титаник", мисли си че е Роуз. Съжалявам, но вие сте Били Зейн (актьорът, който играе годеникът на Роуз – б.а.)", - продължава актрисата. - "Съучастник" - аромат, за една жена, която може да го спре, но не го прави".

И от двете изявления става ясно, че жените смятат, че Иванка Тръмп има определено влияние над баща си и би могла да променя някои негови безразсъдни решения и постъпки, но тя не го прави и не използва тази своя „сила“.

Иванка Тръмп Къща

 

The best moment of the day!

Публикация, споделена от Ivanka Trump (@ivankatrump) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати