Меню

Избрани новини

Клюкарник

Иванка Тръмп вбеси съседите си в столицата

Иванка Тръмп

От януари президентската дъщеря живее в нов дом

Съседите на дъщерята на президента на САЩ Иванка Тръмп, наскоро преместила се в престижния район на Вашингтон Калорама, се оплакаха от неакуратността на семейството, а също от неудобствата, произтичащи от идването им в квартала, съобщава Асошиейтед прес.

Те твърдят, че колите на семейството на Иванка заема голяма част от паркоместата на оживената улица, а торбите им за смет стоят по цял ден до пътя, тъй като персоналът им не ги изнася в съответствие с графика на боклукчийски камион. Също така на комшиите не им се нрави огромния брой охранители, които постоянно оглеждат района.

"Бедите започнаха от деня на нанасянето им" - казва Мариета Робинсън, която живее наблизо.

ДОМЪТ НА ИВАНКА ТРЪМП РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК!

АП отбелязва, че жителите на квартала са свикнали с високопоставен и известни съседи, но явно Тръмпови нямат мярка. След като напусна Белия дом бившия президент на САЩ Барак Обама и семейството му също живееха в Калорама, и за тях Тайните служби на САЩ блокираха трафика в целия квартал. Но никой досега не е предизвиквал такова недоволство като Иванка Тръмп и съпругът й Джаред Кушнер .

Прессекретарят на тайните служби заяви, че представителите на агенциите вече са обсъдили ситуацията със съседите на дъщерята на президента, както и с градската управа.

Иванка Тръмп

35-годишната Иванка и 36-годишният Джаред, които имат три деца на възраст от една до пет години, наеха под наем триетажна къща на стойност 5,5 милиона долара в Калорама през януари 2017. Те се преместиха във Вашингтон от Ню Йорк след встъпването в длъжност на Доналд Тръмп. И двамата работят в Белия дом.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза