Меню

Избрани новини

Звездите

Ивана захапа Мелания, тя не й остана длъжна

Снимка: Instagram

Бивша и настояща съпруга на Доналд Тръмп си размениха саркастични забележки

Ивана или Мелания е първата дама на САЩ - при все че отговорът изглежда напълно ясен, бившата половинка на американския президент Доналд Тръмп опита "да превземе" територия, която не би трябвало да ѝ се полага, съобщава Блиц.

Според Ивана Тръмп отговорът кой е по-по-най от двете изобщо не е толкова очевиден. Тя посочи това в телевизионно интервю за ABC, макар и в шеговит тон.

"Аз например, имам личния му номер (бел. ред. - на Тръмп) в Белия дом, но не искам да звъня, тъй като там е Мелания. Не искам да съм причина за някаква ревност, все пак съм първата жена на Тръмп, нали? "Първата дама", нали?", каза тя по повод предстоящото излизане на книгата ѝ Raising Trump.

Първата дама на САЩ

В отговор, представител на настоящата съпруга на президента разпространи в медиите заявление, в което нарича думите на Ивана Тръмп "опит да привлече към себе си внимание". Мелания "смята да използва това звание, за да помага на деца, а не да продава книги", се казва в изявлението, цитирано от БГНЕС.

Ивана и Доналд Тръмп

Ивана Тръмп бе съпруга на Доналд Тръмп от 1977 до 1992 година. Тя написа книга за брака си с бившия си съпруг.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза