Меню

Избрани новини

Риалити

Разкриха загадката за странната прическа на Доналд Тръмп

На какво се дължи необичайната форма на косата и нейния цвят

Необичайната прическа президента на САЩ Доналд Тръмп е в резултат на процедура за трансплантация на коса, пише журналистът Майкъл Уолф в книгата си "Огън и ярост: Белият дом на Тръмп отвътре", позовавайки се на дъщерята на Тръмп Иванка. Извадки от книгата бяха публикувани в изданието Ню Йорк Поуст.

"Тя (Иванка Тръмп) често е раказвала на приятелите си за техническата страна на въпроса. След присаждането на коса абсолютно плешивото теме е заобиколен от къдрава коса в предната част и от двете страни. Новата коса обаче стърчала на всички страни, така че трябвало тя да се изправя и да се среше по специален начин и да се фиксира с лак за коса.", пише Майкъл Уолф в книгата си.

"Що се отнася до цвета, тя често разказвала една забавна история. Става дума за препарата Just for men, който се използва за оцветяване и колкото по-дълго се държи на косата, толкова по-тъмен цвят се получава. Та оказва се оранжево русото на Тръмп се дължи на нетърпението му, и така той получава този странен цвят.", заключва авторът.

Когато вятъра се заиграе с президентските букли на Доналд Тръмп

Изданието предполага, че процедурата срещу плешивост, към която прибягва Тръмп, включва отстраняване на плешивата площ на скалпа и присаждане на негово място на по- окосмена част.

В скандалната си книга Уолф също пише, че Иванка Тръмп иска да стане първата жена президент на Съединените американски щати, коментира Гардиън . Според автора, дъщерята и зетя на Тръмп, Иванка Тръмп и Джаред Кушнер, са подписали споразумение кой от тях един ден ще се кандидатира за президент.

Доналд ТръмпКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати