Меню

Избрани новини

Риалити

Разкриха загадката за странната прическа на Доналд Тръмп

На какво се дължи необичайната форма на косата и нейния цвят

Необичайната прическа президента на САЩ Доналд Тръмп е в резултат на процедура за трансплантация на коса, пише журналистът Майкъл Уолф в книгата си "Огън и ярост: Белият дом на Тръмп отвътре", позовавайки се на дъщерята на Тръмп Иванка. Извадки от книгата бяха публикувани в изданието Ню Йорк Поуст.

"Тя (Иванка Тръмп) често е раказвала на приятелите си за техническата страна на въпроса. След присаждането на коса абсолютно плешивото теме е заобиколен от къдрава коса в предната част и от двете страни. Новата коса обаче стърчала на всички страни, така че трябвало тя да се изправя и да се среше по специален начин и да се фиксира с лак за коса.", пише Майкъл Уолф в книгата си.

"Що се отнася до цвета, тя често разказвала една забавна история. Става дума за препарата Just for men, който се използва за оцветяване и колкото по-дълго се държи на косата, толкова по-тъмен цвят се получава. Та оказва се оранжево русото на Тръмп се дължи на нетърпението му, и така той получава този странен цвят.", заключва авторът.

Когато вятъра се заиграе с президентските букли на Доналд Тръмп

Изданието предполага, че процедурата срещу плешивост, към която прибягва Тръмп, включва отстраняване на плешивата площ на скалпа и присаждане на негово място на по- окосмена част.

В скандалната си книга Уолф също пише, че Иванка Тръмп иска да стане първата жена президент на Съединените американски щати, коментира Гардиън . Според автора, дъщерята и зетя на Тръмп, Иванка Тръмп и Джаред Кушнер, са подписали споразумение кой от тях един ден ще се кандидатира за президент.

Доналд ТръмпКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза