Меню

Разцъкай

Гафовете на гримьорите в „Като две капки вода“ (галерия)


Зрителите забелязаха лошия грим и старите маски и перуки

Редовните зрители на шоуто за имитации „Като две капки вода“ негодуват срещу лошото качество, което им се предлага от екрана, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Наблюдателните почитатели на предаването забелязаха, че на моменти липсва каквато и да е прилика с имитирания образ и отдават факта не само на лошата актьорска игра, но и на дефицита на качествен грим.

Те си позволяват дори да намекват, че продуцентите очевидно са свили бюджета и не искат да се бръкнат за добри гримьори, нови маски, налепки и перуки.

Някои потребители са създали колажи проследяващи историята на образите и превъплъщенията сравнявайки новите с по-старите, като обръщат внимание, че се използват старите маски и налепки създадени в началото. Други коментират, че много често като чели участниците приличат повече на друг, а не на този, който трябва да имитират.

Иначе в понеделник победител стана Боби Турбото с имитацията на Елвис Пресли. Следващата седмица ще видим Иван Юруков като Дейвид Боуи, Златка Райкова като Слави Трифонов с участието на Зуека, Гери-Никол като Деси Добрева, Софи Маринова като Тита, Славин като AC/DC, Маргарита Хранова като Катя Филипова, Константин като The Beatles и
Борислав Захариев - Боби Турбото като Данчо Караджов.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати