Меню

Избрани новини

Звездите

Скандално! Кейти Пери подари първата целувка на целомъдрен младеж (видео)

Юношата израснал в пуританско семейство

Американската поп звезда Кейти Пери целуна участник в шоуто "American Idol ", когато разбра, че никога не е целувал. Младежът падна от изненада, видя репортер на LifeOnline.bg.

На сцената на шоуто за таланти 19-годишният Бенджамин Глейз разказа, че работи като касиер, и обича работата си, тъй като тя му дава шанс да комуникира с момичета. 

На въпроса дали някога е целунал момиче, участникът отговори, че не го е правил. Кейти Пери реши незабавно да промени нещата. Тя предложи бузата си на Бенджамин за целувка, но в момента в който той се наведе тя извърна лице и го целуна по устните. От изненада младежът загуби равновесие и падна.

По-късно девственикът коментира случката и сподели, че ако певицата първо бе поискала разрешението му, той би отказал, защото иска първата му целувка да бъде специална.

Музикантът добави, че не смята случилото се за тормоз, но добавя: - „Израснах в консервативно семейство и затова веднага се почувствах неудобно“.

Тази история предизвика оживена дискусия в медиите и социалните мрежи. Начинаещият артист беше принуден отново да коментира ситуацията. Той каза, че не се оплаква от целувката, и че е голяма чест да бъде част от American Idol.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати