Меню

Избрани новини

Звездите

Скандално! Кейти Пери подари първата целувка на целомъдрен младеж (видео)

Юношата израснал в пуританско семейство

Американската поп звезда Кейти Пери целуна участник в шоуто "American Idol ", когато разбра, че никога не е целувал. Младежът падна от изненада, видя репортер на LifeOnline.bg.

На сцената на шоуто за таланти 19-годишният Бенджамин Глейз разказа, че работи като касиер, и обича работата си, тъй като тя му дава шанс да комуникира с момичета. 

На въпроса дали някога е целунал момиче, участникът отговори, че не го е правил. Кейти Пери реши незабавно да промени нещата. Тя предложи бузата си на Бенджамин за целувка, но в момента в който той се наведе тя извърна лице и го целуна по устните. От изненада младежът загуби равновесие и падна.

По-късно девственикът коментира случката и сподели, че ако певицата първо бе поискала разрешението му, той би отказал, защото иска първата му целувка да бъде специална.

Музикантът добави, че не смята случилото се за тормоз, но добавя: - „Израснах в консервативно семейство и затова веднага се почувствах неудобно“.

Тази история предизвика оживена дискусия в медиите и социалните мрежи. Начинаещият артист беше принуден отново да коментира ситуацията. Той каза, че не се оплаква от целувката, и че е голяма чест да бъде част от American Idol.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза