Меню

Избрани новини

Пикантерии

Момче-момичето от „Гласът“ се притеснява да говори за сексуалността си (видео)

Израснала без баща, майка й работела в чужбина

Талантът от шоуто „Гласът на БългарияСоня Георгиева проговори за личния си живот:

„Неудобно ми е да говоря за своята сексуалност и за това като каква се определям. То си личи...”, каза тя пред водещите на „Преди обед”.

Соня Георгиева

Родената в Бургас Соня Георгиева, която журито обърка с момче заради външния си вид успя да подведе дори публиката в залата на „Гласът на България”, видя репортер на LifeOnline.bg.

Соня сподели, че роклите не са я привличали, същото важи и за другите момичешки глезотии, а косата си отрязала, когато станала на 18 години. Казва, че се харесва така и не е срещала неразбиране от страна на околните заради различния си външен вид.

Живяла без баща, който изоставил семейството. Можела обаче да разчита на подкрепата на майка си, която от години работи в Гърция. „Много ми липсва, че не е до мен”, обясни още Соня.

Тя сменила шест училища, защото редовно отсъствала от час, което правела като протест срещу отсъствието на родителя си. Сега осъзнава грешката и се опитва да навакса с уроците и се е записала в самостоятелна форма на обучение в техникума по хранене. „Искам обаче главно да се занимавам с музика”, категорична бе Георгиева.

Във Фейсбук Соня се е прекръстила на Джак и е отбелязала, че е обвързана с Николета К.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

В Къщата влязоха 13 съквартиранти

 

Покажи резултати