Меню

Избрани новини

Пикантерии

Алкохолът не прощава! Георги Христов се раздели с любовника си

Пияният изпълнител посегнал на дългогодишния партньор

Новината, че певецът Георги Христов се е разделил със своя любовник – съдията по вписванията Йордан Раденков, се оказа доста по-пикантна от очакваното, пише Таблоид. Пряк очевидец на сърцераздирателната драма разкри, че за провала на 10-годишната любовна идилия вина носи естрадната звезда.

Оказа се, че през последните години Георги Христов, съкрушен от поредица житейски несгоди, опасно залитнал към алкохола. Под влияние на чашката хрисимият иначе възпитаник на Държавната музикална академия вдигал люти скандали на богатото си гадже Йордан Раденков, пише Блиц.

За съжаление, понякога крамолата излизала извън контрол и нежният певец прибягвал дори до раздаване на юмручно правосъдие. Само преди месец поредното семейно меле в къщата на поп звездата в с. Волуяк се овълчило дотам, че се наложило намесата на полиция, категоричен е източникът ни. Налитанията на бой и озлобяването на музиканта очаквано отблъснали финият юрист Раденков, който започнал да търси щастие извън връзката с певеца.

„Така се стигна до раздялата, заради пиенето на Жоро. Сега Данчо, за да си отмъсти, се заби с младо лъвче от Кюстендил. Двамата с левента се правят на влюбени, но всички смятат, че е само поза, за да дразнят ревнивия певец”, обяснява информаторът. 

Източник: БлицКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати