Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Валери Симеонов разстроил Анита Мейзер с изказването си

Фаталната Мисис България изпаднала в истерия щом чула името си сравнено с Корнелия Нинова от парламентарната трибуна

Въпреки че е в затвора, Анита Майзер гледа телевизия и наблюдава случващото се в страната, научи репортер на LifeOnline.bg от свои източници. След скандалното изказване на Валери Симеонов, в което вицето сравни БСП лидерката Корнелия Нинова с фаталната Анита и спомена в изречението си израза „свински опашки“, силиконката избухнала.

Как може да ме приравнява с тази Корнелия Нинова, тя е по-зла от мен, и как си позволява да използва името ми в негативен контекст. Аз съм пред дело, пледирам невинност, а коментарите му вменяват вина. Ще настоявам да ми се извини… Коренлия може и да не се обижда, но аз съм засегната!“, бушувала набедената за предлагане на подкуп и причиняване на смърт варненка по коридорите на зандана.

Разярената Mrs. Bulgaria, веднага започнала да звъни на адвокатите си за да разучи какви юридически лостове може да използва за да накара Симеонов да се извини за обидата.

Въпреки всички опити да я успокоят, тя била толкова афектирана, че не мигнала цяла нощ. Изпадала ту в истерия, ту в сълзи, а в ранните часове започнала да пише отворено писмо, в което да изрази разочарованието си, разкриват още пред LifeOnline.bg източници.

Анита и Ники в Хаваи

Припомнете си, че Анита Желева Майзер е въдворена в Окръжния затвор в Сливен, докато обжалва присъдата от 4,6 години за предлагане на подкуп на полицай, въз основа само на неговите показания, и причиняване на смърт по непредпазливост на съпруга си Николай Димов в средата на август 2016 година след експеримент с пластмасови стяжки, наричани на жаргон „свински опашки“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза