Меню

Избрани новини

Риалити

Анита Мейзер: Дадоха ни спаружен кренвирш и половина за Коледа

За Нова година се радвали на домат с две краставици и половин пиле

Скандалната Mrs. Bulgaria World Анита Мейзер продължава да лежи в сливенския затвор, където е заради обвинение в предлагане на подкуп, без доказателства. В килията си едрогърдестата силиконова бомба посрещна и празниците, от там тя се оплакала на приятели по време на свиждане, че за Коледа на затворническата трапеза са имали „спаружен кренвирш и половина“, научи от свой източник репортер  на LifeOnline.bg.

Анита Меейзер: Искат да ме убият

Свикналата на лукс победителка от "Черешката на тортата" споделила, че гарнитура на „гурмето“ било скромно парченце имитираш кашкавал продукт, и това било всичко, с което трябвало да се задоволят лишените от свобода дами.

Въпреки, че е в затвора повече от година и половина Анита не била забравена и получавала солидна подкрепа от приятели, които не са я забравили и посещавали Мейзер редовно зад решетките. Тя получавала колети с много книги, включително лично разписани от авторите екземпляри на „Кодово име живот“ от Ваня Червенкова и „Искрено и лично за големия VIP брат“ от Миглена Ангелова.

За Нова година заключените в окръжния затвор Сливен жени били приятно сюрпризирани с по половин пиле, домат и две краставици, който забележете не били нарязани. Лишените от свобода имали възможност да гледат новогодишната програма по телевизията и обръщението на президента. Вместо празнични фойерверки женурята в зандана гърмели надути с въздух найлонови торбички.

Анита Мейзер обжалва присъдата от 4,5 години, като пледира невинност за убийство и предлагане на подкуп, доказателствата за последното обвинение са единствено показанията на един полицай, чиято добросъвестност силиконката подлага на съмнение.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза