Меню

Избрани новини

Риалити

Анита Мейзер: Дадоха ни спаружен кренвирш и половина за Коледа

За Нова година се радвали на домат с две краставици и половин пиле

Скандалната Mrs. Bulgaria World Анита Мейзер продължава да лежи в сливенския затвор, където е заради обвинение в предлагане на подкуп, без доказателства. В килията си едрогърдестата силиконова бомба посрещна и празниците, от там тя се оплакала на приятели по време на свиждане, че за Коледа на затворническата трапеза са имали „спаружен кренвирш и половина“, научи от свой източник репортер  на LifeOnline.bg.

Анита Меейзер: Искат да ме убият

Свикналата на лукс победителка от "Черешката на тортата" споделила, че гарнитура на „гурмето“ било скромно парченце имитираш кашкавал продукт, и това било всичко, с което трябвало да се задоволят лишените от свобода дами.

Въпреки, че е в затвора повече от година и половина Анита не била забравена и получавала солидна подкрепа от приятели, които не са я забравили и посещавали Мейзер редовно зад решетките. Тя получавала колети с много книги, включително лично разписани от авторите екземпляри на „Кодово име живот“ от Ваня Червенкова и „Искрено и лично за големия VIP брат“ от Миглена Ангелова.

За Нова година заключените в окръжния затвор Сливен жени били приятно сюрпризирани с по половин пиле, домат и две краставици, който забележете не били нарязани. Лишените от свобода имали възможност да гледат новогодишната програма по телевизията и обръщението на президента. Вместо празнични фойерверки женурята в зандана гърмели надути с въздух найлонови торбички.

Анита Мейзер обжалва присъдата от 4,5 години, като пледира невинност за убийство и предлагане на подкуп, доказателствата за последното обвинение са единствено показанията на един полицай, чиято добросъвестност силиконката подлага на съмнение.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати