Меню

Избрани новини

Клюкарник

Джино дължал пари и на Люси Иларионов

Преди време брадъра бе обвинен и от други нашенци във финансови злоупотреби

Известният с това, че е известен Джино Бианкалана е завлякъл с пари и режисьорът Люси Иларионов, пише HotNews. Представящият се за заможен българин с американско гражданство, взел назаем не малка сума пари, които към ден днешен явно не възнамерява да върне.

"Сумата не е голяма, но е факт, че ми дължи пари и се прави на ударен. Вече спря да ми вдига телефона, крие се", разказвал Иларионов пред свои близки. Според запознати ставало въпрос за сума около 2500 лв. Режисьорът му ги дал от съжаление, но вярвал, че ще си ги върне, тъй като Джино го уверявал, че ще се разплати след месец-два.

С днешна дата е минало почти половин година, а афиширащият висок стандарт на живот медиен герой все още не е възстановил заемът.

Взимането на пари назаем е честа практика при риалити звездата.

Люси не е единственият изпържен, имало десетки хора, които не са публични личности, но се предоверили на обаятелния Бианкалана и му дали доста по-крупни суми.

За тези схеми на брадъра разказа и ямболията Динко. Пишман ловеца на бежанци изкара на светло наглата му постъпка спрямо бившата съпруга на Джино - Дейна, която също изгоряла с много пари. Ставало въпрос за над 20 000 долара.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза