Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сватба няма да има! Златка Райкова обяви - Не искам да се омъжвам!

Предложението за брак ще си остане просто един мил жест

Плеймейтката Златка Райкова не възнамерява да вдига сватба с годеника си Георги Валентинов. Припомнете си, че ММА боеца поиска ръката й пред очите на цяла България в „Като две капки вода“, научи репортер на LifeOnline.bg.

Според източници, близки до амбициозната блондинка, предложението за брак било отчаян опит от страна на Георги да задържи палавницата завинаги до себе си. Русата Златка приела предложението от неудобство и за да не унижи гаджето си в праймтайма на НОВА. След края на шоуто обаче плеймейтката му обяснила, че сватба няма да има.

Това обяснява и странното й поведение след предложението. Блондинката не само не се зарадва при вида на пръстена, но и първоначалният й отговор беше ясно и категорично „Не“.

Едва след като Валентинов си повтори въпроса, Злати сякаш осъзна какво би му причинила с един отказ и колко негативи ще си спечели в публиката. Макар до момента да е сред фаворитите в „Капките“ не без помошта на жури и редактори, състрадателните фенове й дадоха ниска оценка в понеделник, заради лошото й изпълнение.

Че сватба няма да има, доказват и думите на плеймейтката малко преди предложението на Георги. На импровизирания от Рачков кастинг на сцената, Злати трябваше да си избере годеник. „Не избирам никого поради простата причина, че не искам да се омъжвам“, категорична бе плеймейтката. Уви, секунди по-късно й се наложи да отиграе точно обратното.

„Истината е, че Георги планираше да й предложи още преди месец. После му дойде романтичната идея за „Капките“ и се свърза с всичките й приятели, за да подготви голяма изненада. Изръси се 5 бона за пръстена, за да не се излага в медиите“, разказват дружки на Злати. Неслучайно в публиката по време на лайфа бяха и родителите й. Въпреки подготовката и емоционалното предложение за брак, дори на зрителите направи впечатление липсата на радост в очите на плеймейтката.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати