Меню

Избрани новини

Пикантерии

Първа дама! Деси Радева „гушна“ Лорд Евгени Минчев (снимки)

Златка Димитрова се изгубила зад кулисите на партито

Съпругата на българския президент Десислава Радева бе специален гост на поредния италиански фестивал на красотата и прическата. Форумът бе посветен на 25-а годишнината на Christian Of Roma и тазгодишното издание на президентската инициатива „Подкрепи една мечта”, научи репортер на LifeOnline.bg.

Организаторите се бяха постарали да впечатлят Първата дама, а новия брой на луксозното списание YOU, на чиято корица е лорд Евгени Минчев бързо се озова в ръцете й, а тя го прибра за да го чете на спокойствие в президентската резиденция Бояна.

Генерал Деси си взе Евгени Минчев в къщи

Евгени Минчев беше водещ на последвалото Сребърно парти, а президентшата и г-жа Елена Кристиано обединиха усилия в полза на инициативата „Подкрепи една мечта”, чийто обхват са зрелостниците, които напускат институциите.

Благодарение на това партньорство осемнадесет момичета и момчета ще бъдат посветени в тайните на фризьорската професия, безплатно, в продължение на 660 учебни часа.

След успешно полагане на изпит, те ще получат Свидетелство за специалност 2-а степен, валидно в България и чужбина. Официалното откриване на тридневния фестивал уважиха генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани, съпругите на посланиците у нас на Кралство Белгия - г-жа Джае-Йон Че, и на Южна Корея - г-жа Ким Джиън.

Присъстваха също заместник областният управител на Пловдив Ивелина Апостолова, зам.-кметът на града Георги Титюков, почетните консули на Италия в Пловдив - Джузепе ди Франческо, и на Франция - Теофана Брадинска, директорът на Международен панаир - Пловдив д-р Иван Соколов, президентът на Италианската търговска камара Марко Монтеки.

Стартът на престижния форум бе даден от г-жа Десислава Радева и съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Стефано Балди - г-жа Антонела Ренци.

По време на Silver party-то водено брилянтно от лорд Минчев и Алекс Богданска-Петканова, предвидената за звезда на шоуто Златка Димитрова изчезна без някой да узнае причината за това. В същото време Николета Лозанова възвърна авторитета си на тийн звезда и мина на сцената под ръка с Венелин Кондаков и феерична прическа създадена от него.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати