Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Протокол - Какво е това? Първата ни дама пуши до кофата с боклук! (снимка)

Президентшата не може да загърби пороците, държи се все още е на армейския плац

Дали не беше по-добре по времето на Плевнелиев, когато съпругата му твърдо отказа да присъства до него като първа дама. Може би това е най-умното й решение, макар и да не се съмняваме, че тя щеше да се справя много по-добре с каноните на протокола от своята наследница.

Поредната изцепка на генерала на гафовете Деси Радева е налице. Съпругата на президента бе изловена да демонстрира поведение подходящо за всеки един средностатистически българин в Америка, но не и за първа дама на официална визита в страната на неограничените възможности.

Радева може и да е сбъднала американската си мечта, но явно все още не може да осъзнае, какви тежки задължения носи титлата й. Несвикналата с известността си „първа дама“, очевидно не е наясно, че всяка нейна стъпка се гледа под лупа и няма право на никакви грешки.

Това не е армейския плац мадам, вие сте официално лице, на официална визита и е най-добре да потискате пороците си.

Десислава Радева пуши до кофа за боклук по време на официална визита в САЩ

Потребител подписан като Ваня Влашка във Фейсбук пише:

„Президентът Радев беше в Чикаго. Отидох на срещата в българската църква. Не беше нищо особено. След срещата обаче, когато си тръгвах, забелязах, че „първата дама“ се е скрила зад едни контейнери за боклук в двора на църквата и пуши, придружавана от две дами. Снимах ги… Като „първа лейди“ на една държава от ЕС, дошла на посещение в Америка, би трябвало да се информира предварително, че това е страна, в която пушенето на обществено място не е приемлив стил дори за клошарите. Беше грозно и унизително, така го усетих...” Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати